2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا میخوای سراغ فا ل و اینا بری میدونی معتادشون میشی؟

نه یه نفره میشچناسم قبلا برام ف ال گرفته حرفاش درست بوده میخواستم بدونم پاکسازی چیه و نتیجه داره

ادم خرافاتی نیستم ولی این حرفاش خیلی درسته

نه یه نفره میشچناسم قبلا برام ف ال گرفته حرفاش درست بوده میخواستم بدونم پاکسازی چیه و نتیجه دارهادم ...

ببین پاکسازی یه نوع آزاد سازی انرژیه اون میخواد از رو انرژی تو به بعضی چیزا رو بفهمه البته پاکسازی خیلی خوبه کتابای زیادیم داره منم دارم یکیشو میخونم محدودیت صفر البته مدیتیشن واینا هم میخواد ولی بدون جز ضرر به خودت چیزی نیست درسته من هر ازگاهی تو حس ششمی ها به عنوان سرگرمی شرکت میکنم ولی فا ل و و اینجور حرفا زندگیتو تباه میکنن کاری داری بگو راه حل اصولیشو بگم از راه شرعی برو جلو نه اینکه به کسی غیر خدا متوسل بشی

ببین پاکسازی یه نوع آزاد سازی انرژیه اون میخواد از رو انرژی تو به بعضی چیزا رو بفهمه البته پاکسازی خ ...

منم به چشم سرگرمی نگاه میکنم ولی تازگیا یکم مشکل دارم و حال روحیم خوب نیست گفتم شاید بهتر بشم

منم به چشم سرگرمی نگاه میکنم ولی تازگیا یکم مشکل دارم و حال روحیم خوب نیست گفتم شاید بهتر بشم

نه فا ل و دعانویس سرگرمی نیست کلا این حرفا رو نگو حس شمیا از خودشون یه چیزی میگن ولی اونا حضوری میتونن ارتباطتو باجهان های دیگه هم انجام بدن اینو بدون زندگی مشکلاتی داره خیلی ها فکر کن من خودمم یه بار از روی ناچاری از یه کسی برام یه بار کا رت کشید درست گفت ولی فکر کن بعدش عذاب وجدان گرفتن هم گناهه همم عواقبش خیلی بده اگه تمایلی داری میتونی مشکلاتو بگی مشورت کنیم نه این که دیگه سراغ شون نری البته یه تجربه ای هم دارم ازشون واسه خواهرمه خواستی تعریف میکنم ولی کلا سراغ اینجور چیزا نرو