2789
عنوان

تعرض

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 19 پست
نه من مادرم خودش مشاوره متاسفانه تو شهرمون که اصلا مشاور نیست ولی اگر هم باشه من جرئت رفتم به تراپی ...

اوف من بابام تو بچگی بهم میگفت مردا بدن پسرا بدن هنوز ک هنوزه نمیتونم به مردا اعتماد کنم فکر میکنم همسون هوس باز و خیانتکارن از ازدواجم میترسم

شما که خیلی دیگه بهت سخت گذشته🥲

اوف من بابام تو بچگی بهم میگفت مردا بدن پسرا بدن هنوز ک هنوزه نمیتونم به مردا اعتماد کنم فکر میکنم ه ...

بله متاسفانه من چون بابام مهربون بود همه رو شبیه بابام میدیدم ولی اینچوری نبود بهم بگن مردا بدن من با ذهنیت خوبی نسبت به مردا بزرگ شدم بابام همیشه پسرای فامیل رو میاورد مینشوندشون سر ردیف من رو پای بابام مینشتم میگفت شما مردین باید از دخترا مراقبت کنین اگه کسی اومد اذیتشون کنه شما باید نزارید اینا هم جوگیر میشدن هی به من میگفتن کسی اذیتت نکرده اینا رو بابام یادشون میداد من مثلا تو ذهنم مردا نقطه امن بودن چون واقعن مردای زندگیم اکثرشون همین بودن مراقبم بودن به جز چندتاشون که نخاله ان خدا ورشون داره الهی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله متاسفانه من چون بابام مهربون بود همه رو شبیه بابام میدیدم ولی اینچوری نبود بهم بگن مردا بدن من ...

آها چه بابای خوبی

ان شاءالله اون قصیه هم فراموش کنی

با عمت و دختر عموت صحبتی نکردین اونا چیزی نگفتن به کسی؟

آها چه بابای خوبی ان شاءالله اون قصیه هم فراموش کنی با عمت و دختر عموت صحبتی نکردین اونا چیزی نگفتن ...

خدا کنه خودم ارزومه زندگیم مختل شده مگه میشه ادم نتونه با یه مرد صحبت کنه تو جامعه پر از مرده به هر حال

عمم و دختر عموم بین خودشون حرف میزدن منم نشسته بودم گوش میدادم ولی ازم سوال کردن که برای تو نبوده من گفتم نه چون عمم و دخترعموم اصلا قابل اعتماد نیستن