2789
عنوان

تعرض

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 19 پست
نه من مادرم خودش مشاوره متاسفانه تو شهرمون که اصلا مشاور نیست ولی اگر هم باشه من جرئت رفتم به تراپی ...

اوف من بابام تو بچگی بهم میگفت مردا بدن پسرا بدن هنوز ک هنوزه نمیتونم به مردا اعتماد کنم فکر میکنم همسون هوس باز و خیانتکارن از ازدواجم میترسم

شما که خیلی دیگه بهت سخت گذشته🥲

اوف من بابام تو بچگی بهم میگفت مردا بدن پسرا بدن هنوز ک هنوزه نمیتونم به مردا اعتماد کنم فکر میکنم ه ...

بله متاسفانه من چون بابام مهربون بود همه رو شبیه بابام میدیدم ولی اینچوری نبود بهم بگن مردا بدن من با ذهنیت خوبی نسبت به مردا بزرگ شدم بابام همیشه پسرای فامیل رو میاورد مینشوندشون سر ردیف من رو پای بابام مینشتم میگفت شما مردین باید از دخترا مراقبت کنین اگه کسی اومد اذیتشون کنه شما باید نزارید اینا هم جوگیر میشدن هی به من میگفتن کسی اذیتت نکرده اینا رو بابام یادشون میداد من مثلا تو ذهنم مردا نقطه امن بودن چون واقعن مردای زندگیم اکثرشون همین بودن مراقبم بودن به جز چندتاشون که نخاله ان خدا ورشون داره الهی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله متاسفانه من چون بابام مهربون بود همه رو شبیه بابام میدیدم ولی اینچوری نبود بهم بگن مردا بدن من ...

آها چه بابای خوبی

ان شاءالله اون قصیه هم فراموش کنی

با عمت و دختر عموت صحبتی نکردین اونا چیزی نگفتن به کسی؟

آها چه بابای خوبی ان شاءالله اون قصیه هم فراموش کنی با عمت و دختر عموت صحبتی نکردین اونا چیزی نگفتن ...

خدا کنه خودم ارزومه زندگیم مختل شده مگه میشه ادم نتونه با یه مرد صحبت کنه تو جامعه پر از مرده به هر حال

عمم و دختر عموم بین خودشون حرف میزدن منم نشسته بودم گوش میدادم ولی ازم سوال کردن که برای تو نبوده من گفتم نه چون عمم و دخترعموم اصلا قابل اعتماد نیستن