2777
2789

باید توی رفتارها و موقعیتهاش خیلی دقت کنی توی موقعیتهایی که قرار میگیره چطوری رفتار میکنه موقعیت هرچی یهویی تر باشه تنشها واقعیتره واکنش ها واقعی تره زمانی که یه حرفی به شما میزنه خوب گوش بدین بعد با رفتارهاش مچ کنید ببینید کدوم رفتارها به کدوم حرفاش میخوره در حقیقت نمیشه با یکی دو بار رفتار قضاوت کرد یا نظر داد باید چندین ماه بگذره اگه واقعاً دوسش دارید ظاهرش خوبه خانوادهاش خوبه ۵ ۶ ماه بدون روابط عاطفی و جنسی بگذرونید تا واقعاً با اخلاقاش آشنا بشید. اگر هم براتون جدی نیست و فقط میخواید ببینید چطور آدمیه همین رفتارا ببینی و بسنجید توی موقعیتهای مختلف حواستون باشه دوستاشو نگاه کنید چه حرفایی میزنند با کیا میگرده نظرش در مورد سیاست اقتصاد فرهنگ هنر تاریخ تفریح خانواده تشکیل زندگی سفر هنر روابط عاشقانه دوست معیار های زیبایی وظایف زنان وظایف مردان ککککلللیییی موضوعات دیگه هست که شما میتونید باهاش صحبت کنید و یه بحثی رو بپرونید وسط و ببینید واقعاً چه حرفهایی میزنه

باید توی رفتارها و موقعیتهاش خیلی دقت کنی توی موقعیتهایی که قرار میگیره چطوری رفتار میکنه موقعیت هرچ ...

اگر یکی دوبار به حرفایی که میزنه عمل نکنه باید حذفش کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بستگی داره توی چه موقعیتی بوده و چه کاری رو گفته و انجام نداده؟

من حذف کردن و همون اول پیشنهاد نمیدهم بیشتر موندن و درست کردنو پیشنهاد میدهم و آخر سری حذف کردن و پیشنهاد میدم باید ببینی بسنجی که توی چه موقعیتی بوده و نتونسته اون حرفشو عملی کنه اگه واقعاً تو توی اون شرایط بودی نمیتونستی به حرفهایی که زدی عمل کنی یا فقط این اینطوریه؟؟

چمیدونم یبار به حرفایی که زده عمل نکرده و من بهش شک دارم

این تور روابط انسانی خیلی پیچیده هست خیلی ظریفه خیلی حساسه موشکافی زیادی میخواد و نمیتونیم از روی هوا نظر بدیم باید ببینیم چی بوده اما اگه معیار شما بوده و در کل انجامش نداده برای لجبازی بوده برای حرص درآوردن بوده و از روی عمد بوده و سوء نیتی داشته باید بیشتر بهش با ذره بین نگاه کرد اما اگر از سر پول نداشتن بوده از سر این بوده که عمدی نبوده پول نبوده ماشین نبود شرایط خونه و خونوادهاش نبوده اینطوری میتونید زیر سیبیلی ردش کنید و مجدداً از اون بخواید که اون کار رو دوباره انجام بده و بگید که من یادم هست این حرف رو زدی و ازت انتظار دارم این کارو انجام بدی دوست دارم این کارو انجام بدی.