2777
2789
عنوان

ضایع شدم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 82 پست
مرزهای ضایع شدنو جابه جا کردی🤣🤣

😂😭

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من که هیچ مشکلی نداشتصداقتتو دوست داشتم ولی 😂😂

صداقت کجاش بود😂😭

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

خب هیچکسی روش نمیشه بخونه 😂

یارو نشست خوند اتفاقا😐😂 فضای عجیبیه درک نمی کنم ادماشو. یجا دیگه رفته بودم مردا نشسته بودن سهم هیئت مدیره کارخونه لوله سازیو حساب می کردن😂😭

مهم نیست بابا ملت انقد فکر و خیال دارن یادشون نمیمونه منم ترس اجتمایی دارم🥲

انشالله که یادشون نمونه🥲😂

بیخیال برا خودت نشخوار فکری درست نکن

به هیچ جات نباشه بابا

چیز همچین مهمی ام نبودا😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=18048459&slug=تاپیکمو-واسه-چی-ترکوندین&postId=412929221

دوستان عزیز میشه این تاپیکو گزارش بزنید دختر خاله ام فضوله اینجاست میره به داداشام میگه یه دعوا میشه توخونمون بیاببین😬😅💔😂خواهش میکنم اگه واجب نبود نمیگفتم هرکیم زد اعلام کنه واسه اش حمد بخونم به نیت براورده شده خواسته هاش💖💐

اخرش رل زدی باعاش

با کی؟

یارو بعدا اینو واسه رفیقاش تعریف می کنه می شینن مسخره ام می کنن😂😭 خدایی تو بودی نمی کردی؟

نه خدایی من بودم میزدم زیر خنده برامم مهم نبود😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

2790
2778
2791
2779
2792