2777
2789
عنوان

تصادف کردم

133 بازدید | 18 پست

تو کوچه میخاستم برم ی ماشین جلوم دراومد اومد دنده عقب برم ک اون بیاد بره ، دنده عقب گرفتم پیچ کوچه رو داشتم میرفتم عقب خوردم ب ی ماشینی که پارک کرده بود اصلا ندیدمش یهو دیذم چراغش شروع کرد به زدن. منم اعصابم خورد شد ترسیدم فرار کردم اما کسی نبود تو ماشین ،،، اما فکر کنم اون ماشینه ک جلوم بود دید که زدم چون چراغشم روشن شد ... الان رفتم ماشینه را دیدم نمیدونم از قبل خورده یا من الان زدم... اعصابم خورده چ کنم برم خودمو لو بدم ماشین من فقط گلگیرش رفت یکم تو و سپرش زخمی شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره گلم برو بهشون بگو و خسارتشونو بده وگرنه آهشون پشت سرته

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

هیچ اتفاقی نمیوفته در نهایت اگه طرف مدرک داشته باشه از طرف پاسگاه یه نامه میاد و میرین از بیمه ماشین خسارت رو میدین ..اگه پرسیدن بگو متوجه نشدم وگرنه نمیرفتم

سینگل به گوری تا ابد 
آره گلم برو بهشون بگو و خسارتشونو بده وگرنه آهشون پشت سرته

سلامحال همسرتون چطوره؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

سعی نکن فرار کنی همین چن روز پیش یکیاز فامیل هامون تصادف کرده بود بش زده بودن زنگزدن بهمون آمار شو از شماره پلاک در آوردیم

ی درصد اون طرف دیگه پلاک تو برداشته باشه راحت میتونه پیدات کنه اینطوری خیلی بد میشه

بیمه هزینه شو میده زیاد نمیشه بری درست کنی بهتره