2777
2789
عنوان

چتری پرده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرسیخیلی سشوار کشیدنش وقت میبره؟ همش لازم هست سشوار کشیده باشه؟ پون وقتش رو ندارمپشت گوش میره اگه نخ ...

نه وقت نمیبره، بعضی وقتا بعد حموم خودش خشک بشه واسه من که حالت میگیره(موهام موج داره ولی خیلی موج کمی داره یعنی تو نگاه اول صاف بنظر میاد) ولی بعضی وقتا هم نه شانسیه😂

پشت گوش رفتنش هم بستگی به بلندیش داره ولی معمولا آره پشت گوش میره

تو قشنگی مثل شکلایی که ابرا میسازن

نه وقت نمیبره، بعضی وقتا بعد حموم خودش خشک بشه واسه من که حالت میگیره(موهام موج داره ولی خیلی موج کم ...

من موهام حالت داره

وقتی خیسه تا زیر گونه ام بزنم پشت گوش میره؟

بعد این که خشک کردی بعد حموم دوباره ممکنه بد بشه و بهم بریزه؟

من موهام حالت دارهوقتی خیسه تا زیر گونه ام بزنم پشت گوش میره؟بعد این که خشک کردی بعد حموم دوباره ممک ...

آره تا زیر گونه باشه پشت گوش میره

و بعد هر حموم و خیسی موها باید دوباره سشوار بکشی دیگه

آره تا زیر گونه باشه پشت گوش میره و بعد هر حموم و خیسی موها باید دوباره سشوار بکشی دیگه

آره میدونم منظورم اینه به فرض دو روز یه بار حموم برم این وسط سشوار و اینا نمیخواد که نه؟

مرسی بازم

آره میدونم منظورم اینه به فرض دو روز یه بار حموم برم این وسط سشوار و اینا نمیخواد که نه؟مرسی بازم

نه اگه دوباره خیس نشه همون حالته میمونه روش