2777
2789
عنوان

شوهر بچه

89 بازدید | 5 پست

شوهرم خیلی بچه گونه رفتار میکنه هر روز میگه بیا بریم خونه مامانم شام ناهار در حالی که مامانش خوشش نمیاد ما بریم ماه رمضون که کلا اونجاس هر دفعه ام به زور منو میبره تو یه طبقه ایم هر دفعه یه جور باهاش حرف میزنم که قانع شه بدتر میکنه اونام وقتی میریم اونجا هیچ احترمی برامون قاعل نیستن حتی موقع جایی اوردن برای همه جایی میرسه جز من همیشه هم همینهامروز بهش گفتم برای چی باید افطار بریم اونجا اونا اگه میخواستن میومدن مارو دعوت میکردن میگه الان میرم به مامانم اینا میگم ما دعوتیم یا نه بعد میگه تو خیلی خجالتی هستی خیلی خجالت میکشی از دیوارم خجالت میکشی بخاطر این میگه که من نمیرم خونه مامانش هر هفته ۳ یا ۴ روزشم اونجاس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق داری توام برو چتر شو خودت بزن ب پرویی ک صداشون دربیاد مدامم بگو من نمیخواستم مزاحمتون بشم مثلا عل ...

مامانش اینام میدونن هر دفعه بهش میگن برو خونتون ولی باز خودشو میزنه به اون راه