2777
2789
عنوان

کولر گازی چه مارکی خوبه؟

1608 بازدید | 12 پست

بچه ها بنظرتون کدوم یکی از این مارک ها خوبه؟

گراست

هایر

هاردستون

سونیا

Tcl

مجیک

گاسونیک

جنرال

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

فک کنم جنرال یا همون اوجنرال خیلی خوبه.

البته اگ اصلش بگیرین

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هم قراره بگیریم انتخابمون به احتمال زیاد از یکی از این سه تاس اوجنرال، گری یا مایدیا

مایدیا و اوجنرال چندین نفر داشتن خیلی راضین

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
کولر گازی چه مارکی خوبه بخرم؟

من اوجنرال خریدم

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
کسای که کولر گازی دارند میشه راهنمایی کنند بگن چه مارکی خوبه؟

من اوجنرال خریدم

 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

قیمت رادیاتور آلومینیومی با توجه به تعداد پره، سایز و البته برند سازنده آن متغیر است. تمامی رادیاتورهای آلومینیومی  در سایت فروشگاه تجهیزات گرمایشی و سرمایشی ترموتبرید با کمترین حاشیه سود و تخفیف‌ در اختیار شما مشتریان عزیز قرار گرفته است.  برای استعلام قیمت به روز رادیاتور پره ای با کارشناسان واحد فروش ترموتبرید تماس بگیرید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز