2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم

508 بازدید | 8 پست

بچه ها من باهزار بدبختی و معجزه باردار شدم از شنبه هفته پیش لکه بینی داشتم اما امپول و شیاف که میزدم دو سه روز بود قط شده بود اما دیشب اندازه یه انگشت یا بیشتر قره قروت خوردم امروز از صبح تا حالا یک لحظه لکه بینیم قط نشده لک رقیق و تیره

ینی بخاطر قارا ست؟

چه غلط بزرگی کردم

همه چی داشت خوب میشد😭😭😭

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تجربه شو ندارم ولي دعا ميكنم ني ني سالم بياد بغلت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خیلی ممنونم😢😢

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
من یکسزه قرقوروت و لواشک میخورم لک بینی هم ندارم بدو برو دکتر 

مگ دکتر چکار میکنه خب

من کلی دارو دارم هفته پیش بهم داده دوز پروژسترون و داروهامم خیلی بالاست هفته پیش که افتادم رو لک دوز داروهامو برد بالا الان که کاری نمیکنه برام دیگه

من یکسزه قرقوروت و لواشک میخورم لک بینی هم ندارم بدو برو دکتر 

خب من خودم لکه بینی داشتم الان باعث شدم تشدید بشه😢

مگ دکتر چکار میکنه خب من کلی دارو دارم هفته پیش بهم داده دوز پروژسترون و داروهامم خیلی بالاست هفته ...

همون شیاف هاتو مرتب استفاده کن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
همون شیاف هاتو مرتب استفاده کن 

هم شیاف هم روزی 2تا پروژسترون و یه انوکساپارین و استرادیول و فولیک اسید میخورم با وجود این امروز اینطوری شد