2789
عنوان

پیرو تاپیک vorojak72

330 بازدید | 50 پست

اول اینکه: تو دین اسلام خانما زمانیکه میخوان برن بیرون باید به شوهرشون اطلاع بدن ولی مرد حق زندانی کردن و سختگیری کردن و کتک زدن و جلوگیری از رفت و آمد زن رو نداره.پس تو اسلام اینجوریه و خانماییکه از مذهبهای دیگه هستن حق توهین کردن ندارن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

چشم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فكر ميكنم بايد هرجا بخوايم بريم چه زن چه مرد همسرشون راضي باشن بدون رضايت همسر به نظرم درست نيست اصلا

حالا چه مذهبي چه غير مذهبي

اين بايد جزئي از قوانين خونه باشه

چون قراره توي اون خونه بچه هايي تربيت بشن كه فرهنگ ياقي گري نبايد توي اون خونه باشه

همسرم عاشقتم  

کی گفته تو اسلام میشه زن ها رو کتک زد؟؟؟؟نادونی یه عده رو به دین نسبت ندیم

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

دوم اینکه خانم باید دنبال علایق بره خودش باشه،،ولی چه اشکال داره موهاشو طلایی کنه وقتی میدونه شوهرش عاشق رنگ موی طلاییه،،این اسمش بردگی نیست دوس داشتنه،،همین طرز فکرا باعث شده از هر سه تا ازدواج یکیش طلاق باشه چرا چون خانم هیچ حق دخالتی به شوهرش نمیده

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نه.بعد اگه زن بره بعدش جنگ نمیشه یا اگه نره بنظرتون همون زندانی کردن نمیشه؟

دوستان من مذهبي نيستم

ولي چند تا روايت خوندم

كه اگر خدايي نكرده مادر و ياپدرتون در حال مرگ هم باشن 

اولويت با اجازه همسرتون هست

يعني اگر همسرتون اجازه نده نميتونيد حتي لحظه آخر كنار خانواده تون باشين

همسرم عاشقتم  

حرف شماکاملا متینه اسلام  گفتن که مرد چارتارنم میتونه بگیره  ایا شوهرشما زن دیگ بگیره شما خشحال میشی یا دست پای اسلامو ماچ میکنی البته الان میای میگی شوهرمن همچین گاری نمیکنه حالا تصورکن این کاروکرد اجازش میدی یا میگی اسلام بدگفته؟ 

چه حرفیه بعضیا میزنن!!! معلومه زن هر جا بخواد بره باید به شوهرش اطلاع بده و با رضایت اون بره. مرد هم ...

آفرين عزيزم دقيقا همينطوره

قانون جنگل كه نيست

هركي بخواد ساز خودشو بزنه اون زندگي از بين ميره

همسرم عاشقتم