2777
2789
عنوان

مشکل این زن چیه

98 بازدید | 7 پست

تو فامیلمون یه پسر بود که چند سال پیش به من علاقه مند شده بود اما من بهش جواب رد دادم با اینکه خودمم ازش خوشم میومد و از لحاظ شخصیت هردو خیلی به هم میومدیم اما بهش نه گفتم چون حوصله رابطه و ازدواج نداشتم و افسردگی شدید داشتم اون موقع

گذشت و این پسر ازدواج کرد اما یک هفته قبل از عروسیش به من پیام داد که تو تنها عشق زندگیم بودی و هیچوقت فراموشت نمیکنم و از این حرفا

حالا از وقتی ازدواج کرده ،زنش همش به من حسادت میکنه و سعی میکنه شبیه من لباس بپوشه و میره دقیقا لباسهایی که من میپوشممیخره تو جمع با من کل کل میکنه و سعی میکنه منو تخریب و مسخره کنه همیشه همه بهم میگن که پشت سرم حرف میزنه و مشخصه که از من متنفره!!!

یعنی پسره رفته همه چیو به زنش گفته؟؟؟!!

این وسط من چه تقصیری دارم اخه من اگه شوهرتو میخواستم که الان به جای تو بودم ولی نخواستمش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید