سلام دوستان من دیشب ساعت نه از یوبیتکس برداشت انجام دادم پایا اونجا تایید شده ولی به حسابم نریخته به پشتیبانیشون گفتم گفتن چون جمعه هست بخاطرع اون صبرکن تا شنبه صبح واریز میشه به حسابت بنظرتون راسته یا کلاه برداریه؟
خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه میترسم کلاه برداری باشه اولین بارمه اونجا رفتم
نه خیالت راحت
خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰
اخه میترسم کلاه برداری باشه اولین بارمه اونجا رفتم
گلم فکر کردم نوبیتکس منظورت بود
نه یوبیتکس؟تو نوبیتکس براتون پیش اومده که اونجا تایید بکنه ولی به حسابتون نیاد چون جمعه هست شنبه بیا ...
من یوبیتکس تجربه ندارم دروغ چرا