2777
2789
عنوان

ناناس شدم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 55 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اینو میخوام برم پولم نمونده ماه بعد باید به فکرش بیوفتم

هزینشو پرسیدی؟

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

نظرت لطفته عزیزم 🩷 نظر اصلی رو بگو🫤😂

راستشو گفتمم😁

اجزای صورتت در تعادلن و به هم میان فرم صورتتم خوب و متعادله

چاق هم نیستی پوستتم اینجا که خوب دیده میشه

فقط من ابرو به این تیرگی دوست ندارم که این صرفا سلیقه منه

مرسی نه عزیزم دماغم عمل نیست کلا نچرالم فقط کاشت ابرو کردم

خوشگلی ولی ابروهات یه جورین چهره ت رو خشن کردن و غبر اون هیچ مشکلی نداری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عه تو همون تو تاپیک دیروزی بودی باشه بزار بدم تو نمونه کارای میکرو کارم هم گذاشته امروز عکسشو

مرسی.من۵ساله میخوام برم میکرو یا فیبروز مردد هستم نگرانم خراب بشه.چون ابروهای خودم خوش مدل نیست تاج پری داری و دنباله درهم ریخته اگربخواد روی ابروهای خودم بزنه صاف میشه بعضی ارایشگرها هم بالا نمیبرن میگن اونوقت زیرش ابروهای خودت درمیاد بد میشه

مرسی.من۵ساله میخوام برم میکرو یا فیبروز مردد هستم نگرانم خراب بشه.چون ابروهای خودم خوش مدل نیست تاج ...

جاشو باید پیدا کنی هر جایی خوب درنمیاره فرستادم عکسو بزار بیاد