2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😢😢😢دنبال بهونم ک حاضری بخوریم😉😉

نرگسی اسفناج درست کن زود حاضر می شه...روش راحتشم اینه..ی بسته اسفناج در بیار دو سه تا پیاز رو خرد کن پیازداغش کن بعد دو سه تا حبه درشت سیر رنده کن و‌همزمان اسفناجو اضافه کن و هم بزن درشو بذار با بخار خودش نرم می شه و آبش کشیده می شه بعدش بهش دو سه تا تخم مرغ بزن وقتی خودشو‌مثل کوکو گرفت امادست با نون تازه  و کنارش زیتون و سالاد نوش جان کنید 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
ای جونم..شرمنده..😘😘

دشمنت عزیزم

از دیشب ماکارونی مونده بعد از افطار میل میکنمش😘

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
نون پنیر گردو خیارگوجه سوپ و باقالی پلو توش شوید گذاشتم با ماست    

دیگه چی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نرگسی اسفناج درست کن زود حاضر می شه...روش راحتشم اینه..ی بسته اسفناج در بیار دو سه تا پیاز رو خرد کن ...

مرسی عزیزم اینم واسه دفعه بعد الان دیگ همون قرمه سبزی روگذاشتم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
من اش خريدم ماكاروني هم درست ميكنم

هم آش مه ماکارونی  

🙇‍♀️به جای این که بیصبرانه در انتضار نه ماه بارداری بمانی،هر لحظه این دوران را ببلع.🙏چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری.🙆‍♀️
2823
2791
2779
2792