2777
2789
عنوان

عزیزانم بیاین🙏

199 بازدید | 19 پست

سلام خانمای گل🌼

چند ماهیه تو اقدامم. این ماه 16 اردیبهشت پریود شدم، البته تو پری قرص کلومفین خوردم این ماه،، روز 13 و 14 پری هم امپول hcg زدم ک البته اون دو شب نتونستیم ک انجام بدیم(دو شبی ک امپول زدم)، از روی تاریخ پری هام موعدم 8 روزه دیگس تقریبا، ولی تقریبا یه هفته ای میشه ک درد زیر دل دارم اوایل تیر میکشید ولی الان میشینم درد میگیره نمیتونم خیلی بشینم باید حتما تکیه بدم چون زیر دلم سمت چپ درد میگیره انگاری سفت شده، البته سمت راستم گه گاهی یه تیر کوچیک میکشه، یکمم زیر دلم ورم کرده، میخواستم ببینم متخصصای گلم ب نظرتون هنوز بعد گذشت چند وقت اثر قرص و امپوله یا خدایی نکرده عفونتی چیزی گرفتم؟؟؟؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

نمیدونم اومدم بگم خیلی دوست دارم😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجردم خبر ندارم فقط چون گفتی عزیزانم بیایید اوندم😉😉😆😆😆

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من مجردم خبر ندارم فقط چون گفتی عزیزانم بیایید اوندم😉😉😆😆😆

خیلی عزیزی😉😘

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
بله... نمیدونم ولی ان شاالله که واسه جفتمون علایم بارداری باشه...

انشالله عزیزم، پس شما هم تو اقدامی، اخه من تو این چند ماه اینجوری نبودم این ماه اینجوری شدم، شما هم این ماه اینجوری شدی یا ماه های پیشم این علایم و داشتی