2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل زورو

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آلفا

نسل قبل از زد چیه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

میگن نسل تنبلی هستیم و همش دیر میرسیم همه جا زیادم اهل سخت کوشی نیستیم و در حد وظایفمون کار میکنیم

از اضافه کاری بیزارم معمولا راس اتمام تایم کاری میریم خونمون و کارفرما ها زیاد دوست ندارن نسل مارو استخدام کنن 🤓

و من قبول دارم اینجوری هستم

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

از ۷۶ به بعد نسل z هستننسل اگاه و روشن خدا حفطشون کنه

متاسفانه اصلا آگاه و روشن نیستن

چون خط فکری شون از اینستاگرام میاد از فضای مجازی میاد

و تصمیمات هیجانی شون خیلی عواقب بدی داره

برای خودشون ، خانواده شون ، جامعه و کشور

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

طبق تعریفی که تو سایت ها بر اساس سال میلادی نوشته شده نسل زد هستم

ولی این دسته بندی ها رو قبول ندارم

چون خیلی چیزا مثل این که تو چه خانواده ای بزرگ شده باشی خیلی بیشتر تاثیر دارن روی این که چه شخصیت و اخلاقی داشته باشی چیزای زیادی هستن که بیشتر از سال تولد تاثیر دارن

این دسته بندی ها فقط هم به نسل زد محدود نمیشه نسل های دیگه هم درست کردن ولی ویژگی های اخلاقی که برای این نسل ها نوشته بودن رو که میخوندم دیدم که افرادی دیدم که تو این نسل ها هستن ولی ویژگی های اخلاقی برعکس این ها رو دارن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نسل خاموش (متولدین 1307 تا 1324 شمسی)

نسل بیبی بومرها (متولدین 1325 تا 1343 شمسی)

نسل ایکس (متولدین 1344 تا 1359 شمسی)

نسل هزاره (متولدین 1360 تا 1375 شمسی)

نسل زد (متولدین 1376 تا 1391 شمسی)

نسل آلفا (متولدین 1392 به بعد شمسی)

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

متاسفانه اصلا آگاه و روشن نیستنچون خط فکری شون از اینستاگرام میاد از فضای مجازی میادو تصمیمات هیجانی ...

من فقط شجاعت از بچه هامون دیدم این نسل نسل سرکوفت زدن و توسری خوری نیست

دم تک تکشون گرم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚اینکه یه سریا رو سوزوندم بهم حس خوبی میده😎👌🏻من هستم و خواهم ماند...😁😘بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜