2777
2789

نسل زدی ام

با خودم قیلی قیلی حال میکنم 88 ام

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به عنوان غمگین ترین نسل شناخته شدن

از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۹۱ نسل زد هستن منم جزوشونم

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎

از ۷۵ تا ۹۰

منم یه نسل زدم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

از ۷۶ به بعد نسل z هستن

نسل اگاه و روشن

خدا حفطشون کنه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

نسل بعد از نسل زد چه اسمی میگیرن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نسل زدیم

از ۷۵ تا ۹۱

برام سواله از ۹۱ به بعد رو چی میگین 😂

حقیقت اصلا برام مهم نیست بقیه درموردمون چی میگن

مثلا می بینم نسلای دیگه دعوا دارن ما نسل سوخته ای اونیکی میگه نه ما نسل سوخته ایم

برای من اصلا مهم نیست چه اسمی رومون بزارن

آره زدم

۷۶ تا ۹۱

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

بله زدم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

دهه شصتیم دلم به حال نسل زد میسوزه ما که چیزی حالیمون نبود و گذشت برامون ولی اینا خیلی چیزا از طریق تکنولوژی دیدن ولی هیچ امکاناتی برای تفریح پیشرفت ندارن و این منو اذیت میکنه