2821
2789
عنوان

طلافروش

475 بازدید | 17 پست

چقد طول میکشه طلافروشی یادبگیرم؟چه مدت باید شاگردی کنم تایه طلافروش ماهر بشم؟دوروبرتون که طلافروشن چقدر زحمت کشیدن و تمرین ودوره واموزش دیدن؟

لطفا بگین بهم اگه میدونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بود سه سال اینه کنار یوی کار می کرد الان برا خودش مغازه زده از مقدار کم شروع کرد داره افزایش میده کارش گرفته تقریبا

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

یکی بود سه سال اینه کنار یوی کار می کرد الان برا خودش مغازه زده از مقدار کم شروع کرد داره افزایش میده کارش گرفته تقریبا

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

پسر دوست بابام یک سال رفت پیش شوهر عمش تو طلافروشی وردست وایساد کارو یاد گرفت برگشت شهرشون طلافروشی زد

بستگی به طرف داره یسریا تیزن زود کارو یاد میگیرن

زور خدا از همه بیشتره✌️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز