2777
2789
عنوان

موی سر

143 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من خیلی دوست دارم موهای بلند داشته باشم اما رشد موهام کمه چکار کنم که رشدشون بیشنر بشه ؟؟؟میگن اب برنج و اگر ۳ روز داخل یه شیشه بیزی و سرشو ببندی و بعد به جایه شامپو استفاده کنی خیلی رشد موهات خوب میشه 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
میدونم
0
0%
نمیدونم
2
100%

يكي از دوستام ميگفت يكي از بچه هاي باشگاه گفته قرص ماهي خيلييي خوبه موهاي خود طرف و خاهرشم بلند وپرپشت بود

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیازو رنده کن بزاررر سرتتت عالیهههه من امتحان نکردم ولی دیدم که خیلیا این کاروکردن و کنجد بخور میبینی میگن زنای هندی بهترین موهارو دارن تو کل دنیا بخاطر اینکه ۳ وعده کنجد خالی میخورن بعد غذا  و اینا

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
ایش حیف موهام نیست پیاز بزنم بهشون 

اگ میخای رشدشون از ۲۰ بره به ۱۰۰ اگ هم نمخای دیگ نمخای دیگ☺

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است