2777
2789
عنوان

غصم شده🫠

35 بازدید | 3 پست

سلام بچها من میشه گفت میکاپ آرتیستم و خب باید رو صورت های متفاوت کار کنم

کسی نیست مدلم بشه یعنی زنداییم و دخترش بودن دوستای مامانم بودن مدلم شدن یه دوستم بیشتر ندارم که اونم مدلم شده بارها مامانم...

خلاصه من به دختر خالم گفتم بیا مدلم بشو

با کلی منت که وای اینکارو نکن کِی تموم میشه؟

فلان بیسار تحمل کردم با شوخی جوابش دادم

بعد مامانش که میشه خالم اومده میگه چشمای دخترم حساسه اگه تموم شده بره پاک کنه گفتم باشه هول هولکی ارایششو کامل کردم که حداقل مامانم ببینه ذوق کنه

وقتی رفته همه دیدنش کسی چیزی نگفته بعدم مامانش به اون یکی خالم گفت ببین میسلارواترش خوبه میخاد بزنه به صورتش حالم بد شد🫠💔

چطور خانواده ها و فامیل اینقدررر پشت همن ولی فامیل من...

بارها شده که متلک انداختن یا کنایه زدن ولی من با شوخی جوابشونو دادم دیگه صبرم لبریز شد

با بعضیاشون قطع ارتباط کردم که خیلی سمی بودن

ولی تهش نمیشه که بمونم تو غار تنهاییم

دیگه الان کسی چشم دیدن موفقیت کسی رو نداره. الان اکثرا پول میدن به مدل ها. خیلیا هم دوست دارن مدل بشن

پیج بزن و درخواست مدل کن. البته باید تو سالن باشی خونه جرات نمیکنن اکثرا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی واقعا نمیفهمی داره از حسادت میترکه؟

من همیشه خوشحال میشم از پیشرفتشون

همین که رفتم آرایشگاه دخترشم اومد و خالم گفته دخترم از تابستون میخاسته بره من نذاشتم الان دیگه میخاد بیاد

همونجایی هم میره ک من هستم

اولش حسودیم شد بعد گفتم خیلی کار زشتیه که داری به دختر خالت حسودی میکنی ولی اون...

دیگه الان کسی چشم دیدن موفقیت کسی رو نداره. الان اکثرا پول میدن به مدل ها. خیلیا هم دوست دارن مدل بش ...

نه تو سالن آرایشگاه مدل میبرم تو خونه سختمه صندلی و تجهیزات ندارم

پرسیدم 400.500 میگیرن

30 تومن پول وسایلم شده و نمیتونم