2777
2789

دقیقا

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه خیلی مسخره شدین

من این تاپیک که زدم در مورد سبک زندگی بود چون خودم استفاده کردم ازکانال ودارو هاش ونتیجه دیدم گفتم بقیه هم نتیجه بگیرن

از دکتر محمد امین احسانیان که محشور به ابوعلی سینای زمان هست

تو ایتا کانال داره

داروهاش شاید سالی یبار یا ۳ یا ۴ سال یبارموجود بشه چون همه چی داروهاش ارگانیک هست وخیلی خیلی نیجه عالی هم خودم هم اطرافیانم گرفتیم

برای همه چی هم خوبه

این دارو جدید هم بعد از سه سال موجود شده وفقط وفقط یه روز فروش داره وتمام ۱۰ اسفند

و تا سه سال دبگه موجود نمیشه گفتم تاپیک بزنم مشکل خیلیا حل بشه

گرفتین تعطیلش کردید

اسم کانالش سیاهدونه سبک ایرانی هست بزنید تو گوگل کانال ایتاش میاد بشدت تاثیر داره دارو هاش اینومنی دارم میگم که از داروهاش استفاده کردم گفتم اینسری به نی نیسایتی ها هم بگم شاید مشکلشون حل شد

به جان خودم تبلیغ نبود گفتم خیر برسونیم به چند نفر