بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مسئولیت یک بخش رو در یک شرکت دانش بنیان برعهده داشتم
اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍
یه مسائلی برام پیش اومد مجبور شدم استعفا بدم نمیتونستم همزمان هم به کارم برسم هم به مشکلات شخصی
اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍
اینماه شده۱۷ قبلش ۱۵ بود،نه والا ۱۰ ساله یه عطر نتونستم برا خودم بخرم،حتی لباس همنمیتونم نهایتش سالی یکدست، بیشتر پولم با کرایه ماشین و دارو و دکتر و تنقلات و خوراکی برا خونه و کادو تولد و عیدی و روز پدر و روز مادر چشم روشنی عروسی و بچه و خونه خریدن مردم میره،اگر بتونم یه وامی بگیرم قسطشو بدم و باهاش طلا بخرم که اون برام بمونه،شاید ماهی ۱_۲بار شاید کمتر هماز بیرونغذا بگیرم
یه اتفاقاتی اردیبهشت ماه برام افتاد که مجبور شدم استعفا بدم نمیتونستم هم برای شغلم زمان بذارم هم برای زندگی شخصیم،وگرنه هم از لحاظ درآمدی هم از لحاظ موقعیت اجتماعی و.....عالی بود یه تصمیم پرریسک بود استعفا دادنم،فعلا که پشیمون نشدم ان شاءالله در آینده هم همین نظر رو داشته باشم
شغلتون چیه بیشتر به نظرم پس انداز کنید این مناسبت ها واقعا مانع میشه که خودتون لذت ببرید از زندگی
کارمند شرکتخصوصی هستم خیلی دلم.میخواد ولی توقع زیاده، و اینکه بااین اوضاع اقتصادی پدرم با یک حقوق بازنشستگی نمیرسه واقعا،وقتی هممیبینم خونه چیزی کم و کسر داره دلمنمیاد نخرم