2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

67 بازدید | 9 پست

شما با کسی که نقطه ضعفتونو دست میزاره چیکار میکنید

من مامانم میخواد یک جایی بره من نمیخوام برم

اول الکی دستشو میزاره روی صورتش یکم گریه میکنه بعد اگه نرم میزنه به جیغ و داد و آخر با کتک و جیغ داد به مراد دلش میرسه

دوباره امروزم میگه بیا بریم من نمیخوام برم کلی فحش داد و به زور میگه بیا بریم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای کاش آدم با مامانش همه جا بره من ک آرزومه قدر این روزا رو بدون یبار نباشن دیگ پشیمانی فایده نداره

آخه حس میکنم داره از احساساتم سو استفاده میکنه دوستش دارم اما خب خستم سرکار بودم دلمم نمیخواد اونجا برم چرا یکبار به فکر من نیست

هی میگه بچه های مردم فلان تو فلان

آخه حس میکنم داره از احساساتم سو استفاده میکنه دوستش دارم اما خب خستم سرکار بودم دلمم نمیخواد اونجا ...

خب مامانا همیشه دوست دارن قدم به قدم شونه به شونه کنار دختراشون راه برن .مامان من ک اینجوری بود تازه میگفت لباسای تمیز هم بپوش وقتی کنارش راه میرفتی میگفت انگار ۲۰ سال جوون شدم

نه مال من اینجوری نبود قرتی بود 😅🤣بیرون میرفتیم موهام تا نصف رونمه لخت میگفت کلاه بپوش فقط بیش بذا ...

البته مال من مامانم خیلی جوون بود ما جایی میرفتیم اگ کسی نمیشناختم فک میکرد خواهریم.مخصوصا ک انگار منو کپی کردن از روش قشنگ دو قلو بودیم حتی مدل ناخنا شبیه هم بود حتی قد 😅