2777
2789
عنوان

دخترا

136 بازدید | 20 پست

من واقعا ناراحتم از دختر بودنم از بدنساز بودن از ظاهری که دارم ....

امروز رفتم اسب سواری و بهم پیشنهاد داد مدیریت

نه پیشنهاد عادی پیشنهاد خیلی بد

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

برین دهنش ب جا این چرت و پرتا

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نشد🫤

چه لجن بوده

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

خیلی طرف آدم معروف شهرمون بود

کلا هرچی معروف تر لجن تر معمولا

کلا هرچی معروف تر لجن تر معمولا

من مدیریت باشگاه بدنسازیم که کار میکنم اون محیط

دسترسی کامل بهم داره تا حالا اینطوری بهم پیشنهاد نداده

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز