2821
2789
وای ایشالا مؤفق شی

🚶♀️🦦 ممنونممممم💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم میگه مگه چیکار میکنی تازه خونه تکونیم تموم شده موند دم عید یه دست به سرو روش بکشم

والا مردا همشون عین همن حالا من دوتا هم بچه کوچیک دارم میگه بچه ها اذیتی برات ندارن که

والا مردا همشون عین همن حالا من دوتا هم بچه کوچیک دارم میگه بچه ها اذیتی برات ندارن که

دیروز گفتم پول بریز برم نسکافه و شکلات و اینا بخرم میگه خیلی حال میکنیا نشستی خونه امر میکنی که اینو میخوام اونو میخوام منم میگم چشم خوشبحال زنها میگم منم تو خونه کار میکنم میگه چه کاری فرش ها رو که میدی بشورن لحاف تشک هارم همینطور ماشین ظرفشویی هم میخوای یه دونه ظرفه اونم نمیخوای بشوری منم گفتم دیگه یه آقا مثل تو دارم باید خانومی کنم دیگه خیلی راحت خر میشه😁

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

دیروز گفتم پول بریز برم نسکافه و شکلات و اینا بخرم میگه خیلی حال میکنیا نشستی خونه امر میکنی که اینو ...

خوبه مال تو زود خر میشه من سر خرجی ندادن دعوا کردم ولی فایده نداره یه چیز هم میگی میگه مگه چیار میکنی

من. فرشامو و لحاف تشک هامو یکی یکی خودم شستم نداد قالیشویی

خوبه مال تو زود خر میشه من سر خرجی ندادن دعوا کردم ولی فایده نداره یه چیز هم میگی میگه مگه چیار میکن ...

بگردم عزیزم خرجی چرا نمیده

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..