سلام خانما من تپلم وزن اولیم۱۰۲کیلو بود قدمم ۱۶۰یعنی هر راهی بود واسه لاغری رو من تجربه کردم دیگه رسیدم به نقطه ی اخر و خواستم عمل کنم که از اطرافیانم شنیدم اسپارتینا زدن و نتیجه خوبی گرفتن باخودم گفتم اینم امتحان میکنم چندماهی بهش فرصت میدم اگه نشد میرم اسلیو الان حدودا یک ماهه میزنم و نتیجه خوبی داشته حدودا ۴ ۵ کیلو کم کردم
ببین معجزه نیست یهویی صددرجه تغییر کنی ولی تغییرشو تو سایز و وزن و سبک زندگیت میبینی لحظه ی تزریق هیچ حس و عوارضی نداشتم از فرداش یبوست و حس سیری و حالت تهوع کمی داشتم الان اونجوری نیستم و خوب شدم از قبل یبوست شدید داشتم فکر میکردم خیلی بد شه ولی انگار الان با سیستم بدنم سازگار شده شکمم نرمال شده البته سبزیجات و پروتئین و اب زیاد رو جا دادم تو وعده هام .یکم هنوز تهوع دارم که عصاب منو بهم نریخته چون هوسی بودمو ریزه خوار تنها راه لاغری واسم همین بود که از شیرینجات وفستفود بدم بیاد نتونم بخورم اگه هوسی نیستین خودتون جلوی خودتونو بگیرین ورزش کنین اگه مثل من شکمویین این امپول کمکتون میکنه هلتون میده به سمت نخوردن درکنارش ورزشم میکنم روحیم برگشته چون حس سبک تر شدن دارم حس پوستمم بهتر شده.
البته اول از دکتر مشاوره بگیرید ازمایش بدید چون خطرای جبران ناپذیری هم میتونه داشته باشه
خدایی نکرده طوریتون نشه .
با ارزوی موفقیت برای شمایی که همتون قشنگین❤️