2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیایید

90 بازدید | 13 پست

من مدتی مشکلی داشتم ک یکی یه شماره داد گفت بهش زنگ بزن طرف دعا نویس بود ولی من ترسیدم گفتم خدا خودش درست میکنه از خدا بالاتر کسی نیست و این تو گوشیم موند و گوشیمم دادم ب شوهرم این جریان مال 6سال پیشه بعد حالا دیدم شوهرم به همون دعا نویسه زنگ زده و اینم بگم گوشی هم مخاطبای منه هم شوهرم موندم بین این همه مخاطب چجور پیداش کرده من فک.میکرذم شوهرم اصلا نگاه نمیکنه تو مخاطبا و اهل فضولی نیست ا1لا خووشو نسبت ب همه چی بی تفاوت نشون میده الان موندم کارش چی بوده ازش پذسیدم گفت اشتباهی گوشی جیبم بوده رفته روش ولی جون خیلی دروغ میگه باور نکردم نظر شما چیه

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب ببین چرا چکار اون داشتته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نطری ندارم واقعا چ اهمیتی داره

ینی شما باشی برات سوال نمیشه؟ینی من زیادی کنجکاوم

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

خب ببین چرا چکار اون داشتته

خب برام سوال شده اما میدونم دروغ میگه شایدم راست بگه نمیدونم میگه دستم رفته روش

خب برام سوال شده اما میدونم دروغ میگه شایدم راست بگه نمیدونم میگه دستم رفته روش

دست خورد درست ولی مسیحی بهش زنگ زد یا شکاک بدبین بددل هستش یا خواست کاری براش انجام بده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دست خورد درست ولی مسیحی بهش زنگ زد یا شکاک بدبین بددل هستش یا خواست کاری براش انجام بده

نمیدونم چی نوشتی

ببین من چند شب پیش برا چیزی تو گوش ش بگدم دیدم زنگش زده خیای تعجب کردم باید تایم تماسو میدیدم.ک.توجه نکردم بعد یترو بخش زنگ زدهذبود جوتب نداده امروز دیدم حذف کرده تماس خودشو بعد وقنی من پرسیدم هولی گفت دیروز دستم خورد درحالی ک زنگش برا چند روز قبله

نمیدونم چی نوشتیببین من چند شب پیش برا چیزی تو گوش ش بگدم دیدم زنگش زده خیای تعجب کردم باید تایم تما ...

اگر دستش خورد میشه به نوعی قبول کرد ولی میگی بهش زنگزد

نه حدست درسته کاملا. آدمای شکاک و پارانوییدیو خوب میشناسم صبر کن ببین رو چه چیزایی شکاکه بنویسش

جالبه اون به من اینارو میگه

حالا من غیر مستقیم حرفشو کشیدم وسط گفت اره خودم تو مخاطبات شمارشو دیدم بعد گفتم زنگش زدی گفت دیروز دستم خورد درحالی ک تماس برا چند روز پیش بود و این حذفش کرده بوو

جالبه اون به من اینارو میگهحالا من غیر مستقیم حرفشو کشیدم وسط گفت اره خودم تو مخاطبات شمارشو دیدم بع ...

آره معلومه میزاره سر خودت که تورو متهم به شکاکی اینا کنه مرد اصولا همینه فعلا گیر نده بهش این رفتار بیمار گونه رو زیا. بزرگ نکن که شکاکیش زیادتر میشه اذیت میشی