2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیتونی کمک کنی میتونی ساکت بمونی 🤌🏻

خوب ببین عزیزم...شما باید منطقه رو گرم نگه داری چون منم با حوله گرم دور شکمم خیلی راحتترم باهاش.

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

برای تموم کردن زندگی بله 😐 ولی راهکار مناسبی برای تموم شدن درد پریود نهنگفت که میخوام بمیرم دورازجو ...

خوب من خودم حوله داغ میبندم دور کمرم و بهتر میشم...

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

خیلی ها میخورن قرصمن ن فقط همجا اون قسمت ها منقبض میشهوخودمو جمع میکنم از ۱۳سالگی که پریود شدم تا ۱ ...

منم یک ساله مسکن نخوردم تصمیم دارم نخورم قبلا ها هر ماه سه چهار تا میخوردم دیگ تصمیم گرفتم زندگیم سالم تر باشه

من معمولا درد ندارم من پریودیم نا منظم بود ورزش ک شروع کردم منظم شده بود واسه 10 ماهی بعدش جنگ اعتراض شرایط مالی روحی اینام بهم ریخت استرس و ناراحتی زیاد باعث شد دوباره نا منظم بشم یک هفته پیش باید میشد هروقت عقب میوفته وقتی میشه میخوام بمیرم 😭

منم یک ساله مسکن نخوردم تصمیم دارم نخورم قبلا ها هر ماه سه چهار تا میخوردم دیگ تصمیم گرفتم زندگیم سا ...

خب اره کلت سختی ش روز اول دومه واسه من و

اکثرا هم همین طورن

خدا بهمون کمک کنه

واسه دندون مجبور بودم خوردم درد بعد عصب کشی اینا

میزارم واسه ضروری استامینفن اینارو

برای سردرد زود نمیخورم مگر ضروری باشی

انشالله خوب بشی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خب اره کلت سختی ش روز اول دومه واسه من واکثرا هم همین طورنخدا بهمون کمک کنهواسه دندون مجبور بودم خو ...

واسه من هفت هشت روزه تا روز سوم درد دارم از چهارم دیگ اوکی میشم

فقط من جدیدا حالت تهوع دارم شما هم اینجوری میشی

واسه من هفت هشت روزه تا روز سوم درد دارم از چهارم دیگ اوکی میشمفقط من جدیدا حالت تهوع دارم شما هم ای ...

چه طولانی

تو من ۳و۴روزه یودم ده سال اخیر حداقل

پارسال اولین زایمانم ک کردم

دوره هاشو ۵و۶ مثل قبل ترها

باز الان کم و زیاد داره

گاهی ۵و۶روزه

چون بینش کم ۳و۴ هم بودم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم