2777
2789
عنوان

حالم خرابه

38 بازدید | 5 پست

من یکیو دوس داشتم و خب خیلی خیلی وابسته بودم یهو رفت (حق داشت چون هیچ جوره بهش نمیخوردم)

رفت با کسی که توی سن کم یعنی ۱۷ ساله بود که باهاش دوست شد هم خوشگل هم پولدار هم مستقل هم خوش اندام هم زرنگ خلاصه پسره واسش داره خودشو میکشه خودشم اعتراف کرد گفت :

با سن کمش یعنی ۱۷ سالگی مستقل و پولداره و براش ارزش قائل میشد پول بهش قرض میداد یا کتابشو خرید یا کافه رو حساب کرد گفت برای اولین بار انقدر احساس ارزشمندی کرده بودم و گفت پشتوانه خوبیه و عکسشم نشون داد و وقتی فحش دادم گفت حق نداری بهش توهین کنی ساکت شو و اینکه انقد ناراحت بود دختره قهر کرده که پیش مشاور رفت و آخر هم به من گفت به دختره پیام بدم تا برگرده و گفت منو تو که با هم آینده نداشتیم چرا ناراحتی..

الان ولی بعد سه چهارماه میگه الکی گفته دختره دیگه چون برنگشته😂😂😂😂😂

پروفایلای غمگین عاشقانه ام میذاشت نمیدونم چرا منو خر فرض کرده😂😂رفیقشم گفت رابطه جنسی داشتن و منم قرص تاخیری دیدم توی ماشینش و اینکه هنوزم دوسش داره دختره رو ..

خیلی ناراحتم واقعا لعنت به این زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.