2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرددد

211 بازدید | 13 پست

نامزدیم ۶ماهه کارش اینجوریه ک ۲۰ روز سر کار تهرانه ۱۰ روز اینجاست

خیلی دعوا داریم کلا

امروز روز اخریه ک شهرمونه دیشب خونه ما بود .من خابم خیلی سنگینه امروز صبح خیلی بهم گفته ک پاشو بریم (خونشون) منم اصن متوجه نشدم خابیدم

ساعت ۱۱ بود بیدار شدم اونم از من ناراحت بود بهم گفت من میخام برم خونمون توام میای یا نه

منم چون نگفت بیا بریم و گفت میای یا نه ناراحت شدم گفتم نه تو برو دیگ میخای تنها بری

بعد رفت

نمیدونم دوستم نداره یا مغروره

حالا پیام دادم بهش میگ چطور صبحایی ک دانشگاه داشتی بیدار میشدی امروز چرا هرچی گفتم تحویلم نگرفتی بیدار نشدی

منم گفتم دست خودم نیست تو باید میگفتی بیا بریم نه اینکه بپرسی

عصابم بهم ریخت

حالا روز اخریه ک اینجاست دلمم براش سوخت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب بگو بیاد دنبالت

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

منم بدم میاااد نازشو بکشم

میدونم خودمم گرفتار ی پسر قهر قهرو ام

بدم میاد ناز بکشم حوصله ناز کشیدن ندارم

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

بگم یعنی؟

آره چرا نگی؟

اینجوری که گفتی تقصیر خودت بوده

الآنم بگو بیاد با خنده از دلش دربیار نزار ناراحت بره

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

دخترا چرا فک میکنین اونیکیه همیشه باید ناز کنه شمایید

چرا برای شریک زندگیتون مغرورید و همش از اون انتظار دارید

بابا اونم آدمه احساس داره ، یکم درک کنید

یکم مهربون باشید یکم سیاست داشته باشید طرف و از خودتون دور نکنید با زبون خوش طرف و بخودتون جذب کنین باور کنین مردا مث پس بچن قشنگ میتونین بگیرین تو مشت خودتون

دوران عقد و نامزدی هی میان نازتونو میکشن دو روز دیگه عروسی کردین یهو خسته میشن نسبت به شما بی تفاوت میشن و بی اهمیت اونوقت کلی باید حرص بخورید که چرا مث قبل نیست