2777
2789
عنوان

اگه کادو تولد

39 بازدید | 10 پست

بهتون مهرماه ۵۰۰ هزار تومن پول داده باشند و شما هم بخوای الان پول کادو بدی به اون شخص

بین ۸۰۰ یا یک میلیون کدوم مبلغ رو میدید ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۸۰۰ مشخصه صرفا برای اینه دقیقا همون مبلغ رو ندی

یه تومن یکم معقولانه تره البته اگه از نظر مالی مشکلی نداری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

۸۰۰ مشخصه صرفا برای اینه دقیقا همون مبلغ رو ندییه تومن یکم معقولانه تره البته اگه از نظر مالی مشکلی ...

خواهرم هست

پس از نظر شما یک تومن بهتره ؟؟

خواهرم هستپس از نظر شما یک تومن بهتره ؟؟

صد در صد

چون هشتصد جوریه که انگار خواستی فقط پونصد خودشو ندی یکم گذاشتی روش یه مبلغ دیگه باشه ولی یه تومن بهتره

اونم توی مناسبت های بعدی جبران میکنه احتمالا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

صد در صد چون هشتصد جوریه که انگار خواستی فقط پونصد خودشو ندی یکم گذاشتی روش یه مبلغ دیگه باشه ولی یه ...

بله درسته

مرسی گلم 💐💐💐💐💐