2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

37 بازدید | 3 پست

خواب دیدم با موتور و تنهایی رفتم مشهد ( خودم خراسانیم چند سال مشهد زندگی کردم بعدش الان ساکن تهرانم)بعد تو جاده بودم رسیدم به اول مشهد ولی خب از طرف شهرمون نبود از یک طرف دیگه ایی بود ک من بلد نبودم

همینجوری یک مسیریو رفتم

یهویی دیدم رسیدم به بخش اندیشه (اندیشه از جای خونه ما خیلی دوره و فاصله داره یک جورایی داشتم برعکس میرفتم)

بعد جای یک پل هوایی زدم کنار و پیاده شدم

همون لحظه یک ماشین پارس زدن کنار همه پسر بودن

یکیشون اومد شلوارشو در اورد بعد دوستش گفت این مسته جدیش نگیر

پسرارم هیچکدوم نمیشناختم

بعد زنگ زدم بابام

بابام اومد داشت منو میبرد ک پرسید ساعت چنده ساعت ۴ و ۴۵ صبح بود

بعد علی رغم اینکه بابام بدش میومد ۱۲ به بعد بریم خونه بابام خیلی مهربون بود با اینکه ساعت ۵ صبح بود تقریبا ولی اصلا دعوام نکرد

من الان از این خواب باید برای تفسیر خواب چی بزنم؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اووو من ازین خابا زیاد میبینم

نمیدونم چرا اینقدر خواب تعرض میبینم

تا حالا بهم تجاوز اینا نشده ها

هیچ پسری اذیتم نکرده ولی مدام این خوابو میبینم

اینم بگم شلوارشو ک در اورد من کاملا هرچی اون زیر میرا بود دیدم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم