2777
2789
عنوان

معلما میان

117 بازدید | 4 پست

لیسانس ادبیات انگلیسی دارم، ۵ ۶ ساله آموزشگاه انگلیسی تدریس میکنم اوکیه ولی امنیت شغلی و حقوق ثابت برام اولویت داره

کار توی مدرسه چطوره از نظر تدریس و دانش آموزا

رفتار بچه ها به افتضاحی که بعضی از معلما میگن هست؟

به تدریس علاقه دارم پشت میز بودن و کارمندی هم با روحیم نمیسازه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

شما معلمی؟

آموزشگاه درآمد ثابت نداره کاملا بستگی به شاگردای اون ترم داره باهات ساعتی حساب میشه ۸۰ ۹۰

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۹ساله اموزشگاه تدریس میکنم همکارم شیفت صبح میره مدرسه غیرانتفاعی

در کل الان بچه ها دیگه درس نمی خونند والدین هم هرگز قبول ندارند بچه شون مشکلی داره این همه جا هست

به نظرم اگه معلمی رو میخوای ادامخ بدی استخدام رسمی شو

منم معلم زبانم مثل تو ولی رشته م زبان نیست و مهندسی نساجی خوندم .

من از سال ۱۴۰۰ با درامد ساعتی ده هزار تومن شروع کردم الان اموزشگاه ساعتی دویست بهم میده .

بیمه درست حسابی هم ندارم ده روزه واسم بیمه رد کردن . الان با بیست ساعت کار ماهی ده تومن میگیرم

رفتم مدرسه غیر انتفاعی افتضاح بود بدتر بود .

تازه کلی از توانایی هام استقبال کرد منو کرد معاون

ولی

توقع داشتن با حقوق ماهانه چهار میلیون ، سی و پنج ساعت در هفته کار کنم و همزمان کار تدارکات ، ثبت نام ، نقاشی دیوارهای مدرسه ، تدریس زبان همه رو همه رو با چهار تومن واسشون انجام بدم .

منم دو روز رفتم هر چی حقوقو پرسیدم پیچوندن بعد که گفتن قضیه اینه دیگه نرفتم گور باباشون .

کلا معلمی چه معلمه مهد باشی چه معلم باشگاه چه معلم زبان و مدرسه و هر چی باشی بیگاریه و جای پیشرفت نداره ، جای پیشرفت فقط ماله مدیر مدرسه غیرانتفاعی مدیر اموزشگاه و مدیر مهده .

من که دو دلم نمیدونم برم ناخن کاری یاد بگیرم ، یا الان چند تا لوستر و دیوارکوب واسه خونه م بافتم میگم همینو بذارم اینستا سفارش بگیرم .

من خصوصیم شاگرد دارم ولی کلا بیشتر از سیصد نمیدن