2777
2789

خانما من قبلا یه خاستگار داشتم اصلا و ابدا حسی بهش نداشتم ولی اون فکر میکرد میتونه منو عاشق خودش کنه

ولی من واقعا نمیتونستم اونو بخوام حسی نداشتم

وقتی فهمید ازدواج کردم تهدیدم کرد گفت زندگیتو خراب میکنم و فلان ولی گبت نامرد نیستم این کارو نمیکنم

ولی هرجا که میبینمش اخه هممون تو یه محله ایم میخکوب میشه نگامون میکنه ازش متنفرم

دوساله که ازدواج کردم هنوز که هنوزه گاهی شبا خواب میبنیم تو خواب اذیتم میکنه😭😭تو خوابم تهدیدم میکنه یا همش تو خواب شوهرم ازم ناراحته تاحالا کج نرفتم

چیکار کنم خسته شدم اصلا بهش فکرم نمیکنم نمیدونم چرا تو خوابام ول نمیکنه😔

💍♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا مثل منی میگفت میدونم با کی تو رابطه ای میرم بهش میگم با من توی رابطه بودی در صورتی که متنفر بودم ازش،هر چند وقت یکبار پیام میداد اسم نامزدم رو میاورد،تا بحثی بین من و نامزدم پیش میاد یهویی حس میکنم اون پیام داده به نامزدم چیزی گفته☹️

من گریه کردم، برای همه اتفاقایی که هیچکدوم تقصیر من نبود.

باهاش دوست بودی ک تهدید میکنه ؟از چی می ترسی دقیقا

هیچی اون حتی شماره ی منم نداشت من خودم وسواس فکری دارم نمیتونم باهاش کنار بیام

شوهرمم ادم حساسه همش تو ذهنم بزرگ میشه که اگر اون به شوهرم بگه شوهرم باور کنه چی

💍♥️