2777
2789
عنوان

خیانت

201 بازدید | 17 پست

دوس پسرمو خیلی دوس داشتم یهو خیانت کرد بخاطر دختره رفت مدرک اونو گرفت تا همکار بشن نمیدونم چیشد دختره باهاش قهر کرد و اینم بهم اعتراف کرد کلی از دختره تعریف اینا کرد الانم احساس میکنم باهاشه ولی بهم میگه باهاش برم بیرون..

من خیلی تنهام بنظرتون همینجوری الکی واسه تفریح باهاش باشم؟

رابطه جنسی ام داشت با دختره و هنوزم باید داشته باشع

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از دختره چ تعریفی کرد؟

با سن کمش یعنی ۱۷ سالگی مستقل و پولداره و براش ارزش قائل میشد پول بهش قرض میداد ید کتابشو خرید یا کافه رو حساب کرد گفت برای اولین بار انقدر احساس ارزشمندی کرده بودم و گفت پشتوانه خوبیه و عکسشم نشون داد و وقتی فحش دادم گفت حق نداری بهش توهین کنی ساکت شو و اینکه انقد ناراحت بود دختره قهر کرده که پیش مشاور رفت و آخر هم به من گفت به دختره پیام بدم تا برگرده و گفت منو تو ک با هم آینده نداشتیم چرا ناراحتی..

الان ولی بعد سه چهارماه میگه الکی گفته دختره دیگه چون برنگشته😂😂😂😂😂

پروفایلای غمگین عاشقانه ام میذاشت نمیدونم چرا منو خر فرض کرده😂😂رفیقشم گفت رابطه جنسی داشتن و منم قرص تاخیری دیدم توی ماشینش و اینکه هنوزم دوسش داره!

عزیزم تاپیک های کاربر شادلی_جونی رو بخون

پزشک هست شوهر خوب داره سه سال هست با همکار مجردش داره خیانت میکنه اونم هر روز بعد کار میرن رابطه جنسی دارن چون همکارش تو هر رابطه چند بار ارضاش میکنه

راستش من که شاخم دراومد چقدر راحت خیانت میکنه اونم سه سال و هر روز ... آدم با شوهرش اینقدر رابطه نداره که این خانوم با دوست پسرش داره

همکارش هم مدام اصرار میکنه طلاق بگیره با هم ازدواج کنن