2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست
دلت برای شوهرت نسوزه برای خودت ارزش قایل باش بپوش کیفش را بکن

بدبخ شوهرم هیچی نمیگه من خودخوری میکنم😭 اینم بگم شوهرم سی تومن زده بود به کارتم برا خرید عید خودم دارم کارتتتتت میکشم😭😭😞

تجربه گُرگت میکنه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس🫴

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
نه جانم گرون چیهقیمتها همینهبپوش لذتش رو ببرحالا اون دو تومن می موند جیبت میخواستی چیکارش کنیخرد خرد ...

اخیش یکم راحت شدم با حرفاتون 😬❤️

من همیشع اینجور تحلیل میکنم این چارتون اگه تو کارتم بمونه میدم هله هوله و اتو اشغال پس بهتره یه چیز مشخص باهاش بخرم :))

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

من ندیده بهت میگم قشنگهلذتش رو ببرو خداروشکر کن ک پولش بوده تونستی بخری خیلی ها هیچ لباسی نمیتونن ب ...

خدارو هزار مرتبه شکر الهی همه مردم ایران تو رفاه و خوشی باشن 🤲

منم روزایه سخت خیلی داشتم شده هزارتومنم تو جیبم نبوده خیلی قناعت کردم بخاطره همین اینطوریم وقتی یه چی گرون میخرم عذاب وجدان میگیرم طوری که الان میخواستم برم پسش بدم😭