2777
2789
عنوان

خرید لباس

131 بازدید | 9 پست

دوستان من اینترنتی لباس سفارش دادم. و سایت از اون هایی بود که خودش آماده نام شهر و استان داشت و باید خودت انتخاب میکردی. من شهر رو که درست انتخاب کردم ولی بعدا که نگاه کردم استان اشتباهی انتخاب شده بود!!! البته یک بار هم دستی تو آدرس خونه، استان و شهر رو هم نوشتم.

به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهخودشون کدپستی رو تو سامانه میزنن و آدرس دقیق رو می گیرن

عههه

مرسی عزیز دلم خدا خیرت بده الهی

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

یبار برا من اینجوری بود تقریبا

شهر اشتباه شده بود اشتباهی ارسال کرده بودن شهر دیگه

بعد از مرکز پست اونجا بهم زنگ زدن گفتن اشتباه زدی منم گفتم برگردونن شهر خودم

کاربر قدیمی نی نی سایت هستم! 🌿🥹

نه احتمالا مشکلی پیش نمیاد ولی یبار زنک بزن به پشتیبانی بگو که استان اشتباا ثبت شده و درستش کنن

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

نه احتمالا مشکلی پیش نمیاد ولی یبار زنک بزن به پشتیبانی بگو که استان اشتباا ثبت شده و درستش کنن

ممنون عزیز دلم

نه اوکیه مخصوصا اگه کدپستی زده باشی خیالت راحت

مرسی عزیز دلم

خدا خیرت بده🫶🫶🫶