یه نفر از فامیل شوهرم ادم حسودیه میخواد منو شوهرمو از هم جدا کنه دنبال فا ل گیر و رماله همشم بین منو شوهرم اختلاف میندازه کسی دعای طلسم چله مرگ یا دعای بستن بخت بلده ؟؟؟
پس من با این ادم ک خواهرشوهرمه چیکار کنم هرروزم مجبورم تحملش کنم چون باهم توی یه خونه زندگی میکنیم
تحمل و صبوری ، توکل و خواستن از خدا در قرآن در شرایط سخته توصیه شده تا خدا دری برات باز کنه
توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واویلاچصداقتیچ خریتی😄 خیلی بی پرده و صادق صحبت میکنه خواهرشوهرتصداشو ضبط کن بده شوهرت
اره خیییییلی پررو و وقیح بعد من میرم ب همه میگم این ب من اینجوری گفت داد و بی داد میکنه میگه چی داری میگی چرا تهمت میزنی توهم زدی تو جن زده شدی چرت و پرت میگی هیچکسم هیچی بهش نمیگه انگار زبون همه رو بسته همه فقط ب من گیر میدن ب این کار نداشته باش اذیتش نکن دختر بیچاره رو من میگم بابا من چکارش دارم خودش میاد ب من میگه برات دعا گرفتم برات زبانبند گرفتمو فلان ولی هیچکس باور نمیکنه
اره بابا اصلا نمیدونی چه جونوریه برای همه انگار زبانبند گرفته هیچکس رو حرفش حرف نمیزنه جادوگره ساحره هست همش داره زیر لب یه چیزی میگه بعد ک من میگم همین الان داره یه چیزی میخونه میگن داره ذکر میگه این دختر خییییلی باتقواس😭😭😭
نمیتونم ک کی میره کجا میره شمارش چیه منم کلا ذاتم یه ادم فضول و دخالت گر و کنترل گر نیستم اهل حاضر جوابی نیستم متاسفانه بخاطر همین این هربلایی دلش میخواد سر من بدبخت میاره