2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست
پس من با این ادم ک خواهرشوهرمه چیکار کنم هرروزم مجبورم تحملش کنم چون باهم توی یه خونه زندگی میکنیم

تحمل و صبوری ، توکل و خواستن از خدا در قرآن در شرایط سخته توصیه شده تا خدا دری برات باز کنه

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

همون دیگه دقیقا نمیدونم لعنتی کجاها جاساز کرده همش یه مدته توی خونه باشوهرم ب اختلاف میخورم سر چیزای ...

داداشم تو چوب پرده خونش دعا پیدا کرده بود، فامیلای خانومش جا ساز کرده بودن

بعضی هم دعارو جاساز نمیکنن، شنیدم که میرن توقبرستونا طلسم دفن میکنن یا تو اب میریزن،مثل قضیه سد کرج ک خشک شد و کلی دعا پیدا کردن

شما قران بخون ازت دور شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم تو چوب پرده خونش دعا پیدا کرده بود، فامیلای خانومش جا ساز کرده بودنبعضی هم دعارو جاساز نمیکنن ...

اره اره خودش گفت دعا برات توی قبرستون دفن کردم

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

واویلاچصداقتیچ خریتی😄 خیلی بی پرده و صادق صحبت میکنه خواهرشوهرتصداشو ضبط کن بده شوهرت

اره خیییییلی پررو و وقیح بعد من میرم ب همه میگم این ب من اینجوری گفت داد و بی داد میکنه میگه چی داری میگی چرا تهمت میزنی توهم زدی تو جن زده شدی چرت و پرت میگی هیچکسم هیچی بهش نمیگه انگار زبون همه رو بسته همه فقط ب من گیر میدن ب این کار نداشته باش اذیتش نکن دختر بیچاره رو من میگم بابا من چکارش دارم خودش میاد ب من میگه برات دعا گرفتم برات زبانبند گرفتمو فلان ولی هیچکس باور نمیکنه

واویلاچصداقتیچ خریتی😄 خیلی بی پرده و صادق صحبت میکنه خواهرشوهرتصداشو ضبط کن بده شوهرت

نمیشه ضبط کنم اون لحظه ک یهو میاد میگه حواسش هست ک کسی پیشم نباشه گوشی دستم نباشه

همینکه گفتمصداشو ضبط کن ب همه ثابت کناگه ازش دور زندگی کنی ک عالی میشه

فعلا شرایط یه جوریه ک نمیتونیم جابجا بشیم فعلا باید توی همین خونه با اینا زندگی کنیم متاسفانه تا پول دست شوهرم بیاد جابجابشیم

گوشبو بذاز یه گوشه ک نبینهههههشیطان بزرگه پس

اره بابا اصلا نمیدونی چه جونوریه برای همه انگار زبانبند گرفته هیچکس رو حرفش حرف نمیزنه جادوگره ساحره هست همش داره زیر لب یه چیزی میگه بعد ک من میگم همین الان داره یه چیزی میخونه میگن داره ذکر میگه این دختر خییییلی باتقواس😭😭😭

دعانویسش پیدا کنی عالیهعی خدا

نمیتونم ک کی میره کجا میره شمارش چیه منم کلا ذاتم یه ادم فضول و دخالت گر و کنترل گر نیستم اهل حاضر جوابی نیستم متاسفانه بخاطر همین این هربلایی دلش میخواد سر من بدبخت میاره