2777
2789
عنوان

ناراحت شدم

145 بازدید | 15 پست

مثلا فکر کنید مهندس هستید یا معلم یا وکیل یا هر شغل دیگه ای و به همکارتون( هر دو یک رشته ) که داخل یه استان دیگه س و کلا مجازی باهم ارتباط داشتید چند ساله / روزش رو تبریک بگید که مثلا آقای مهندس روز مهندس رو تریک میگم و اونم فقط بگه ممنونم مرسی و نگه متقابلاً به شما تبریک میگم یا نگه همچنین به شما تبریک میگم 🥲🥲🫠

با یه آقایی فقط یه ارتباط مجازی دارم که همکارمه

فقط و فقط در حد همکار و گاها لایک استوری و ..

چند وقت قبل روزش رو تبریک گفتم

فقط بهم گفت ممنون مرسی 🥺

اصلا ننوشت متقابلاً تبریک می گم چون ما همکار و هم رشته هستیم

البته ایشون ۹ سال از من بزرگترها

من رو حساب احترام و بزرگتری بهش تبریک گفتم

خیلی از رفتار ش ناراحت شدم

چون من به استادم که ۳۵ سال سابقه کار داره تبریک گفتم بهم نوشت متقابلاً تبریک میگم دخترم ایشالا موفق باشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خو واسه چی اصن به مرد جماعت تبریک و تسلیت میگید.معنی نداره حتی در حد همکار یا همکلاس هم نباید بهمشون ...

آفرین دقیقا ... اسی جان منظورم شما نیستید سو تفاهم نشه .. اما شوهر من بایکی دقیقااا با همین سلام تبریک گفتنای گاه و بی گاه بهم خیانت کرد... نکنید عزیز من نکنید هییییچ دلیلی نداره به هم تبریک بگید!!!

آفرین دقیقا ... اسی جان منظورم شما نیستید سو تفاهم نشه .. اما شوهر من بایکی دقیقااا با همین سلام تبر ...

از این تبریکا شروع شد بعد شد کلیپ بعد شد سلام احوال پرسی بعد شد صمبمیت بعد شد درد دل بعدم شد ان چه نباید میشد

آفرین دقیقا ... اسی جان منظورم شما نیستید سو تفاهم نشه .. اما شوهر من بایکی دقیقااا با همین سلام تبر ...

عزیزم این آقا اصلا مجرده

من همکارم که یه آقای متاهل بود و داخل یه اداره هم بودیم آهنگ میفرستاد و پیام میداد من کلا بلاکش کردم

داخل تاپیک هامم هست

تنها نظری که منطقی و پذیرفتنی بود و بدون گارد و حمله بود نظر شما بود ممنونم 🎀🥺

عزیزمی 🙂

اخه شوهر خودمم اینطوریه

یبار استوریشو ریپلای زدم گفتم چه دختر نازی(عکس دخترمون بود)

نوشت ممنونم لطف دارین انشالله قسمت خودتون

😂🤦

زیاد بود نخوندم ولی درکل ناراحت نباش

😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.