hlyy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 193 عنوان چقد بمونه 79 بازدید | 8 پست وازلین زدم به مژه ها و ابرو هام چقد بمونه خوبه؟ امروز | 03:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_rosey عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 786 هرچیزي ک باعث بشه ابرو چرب بشه ریزش میگیرهچطوري ریسک میکنید ابرو چرب میکنید تا ریزش بگیره؟؟چرا پیاز عنصل و کندش نمي زني مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟ تو رد کردن درخواست قهرمانم، پس زحمت بیهوده نکشید آقایون 🗿🗡
nazo_o عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 742 رشد و تقویت عزیزم وازلین از نفت هست هیچ فایده ای نداره منافز رو باز میکنه و موهات میریزها
hlyy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 193 هرچیزي ک باعث بشه ابرو چرب بشه ریزش میگیرهچطوري ریسک میکنید ابرو چرب میکنید تا ریزش بگیره؟؟چرا پیاز ... آخه قبلا هم زدم جواب گرفتم واقعا ولی الان تقریبا یه نیم ساعتی میشه که زدمش خواستم برم قرآن بخونم یادم افتاد وضو ندارم و گفتم ببینم چقد بمونه خوبه الان پاک کنم فکر میکنم اصلا زدنش بی فایده بوده باشه
blue_rosey عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 786 آخه قبلا هم زدم جواب گرفتم واقعا ولی الان تقریبا یه نیم ساعتی میشه که زدمش خواستم برم قرآن بخونم یاد ... خلاصه مراقب باش... مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟ تو رد کردن درخواست قهرمانم، پس زحمت بیهوده نکشید آقایون 🗿🗡
hlyy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 193 عزیزم وازلین از نفت هست هیچ فایده ای نداره منافز رو باز میکنه و موهات میریزها واقعا؟