2777
2789
عنوان

خیانت

227 بازدید | 17 پست

چجوری بعضیا میتونند اینقدر پست باشن؟ چجوری اینا عذاب وژدان نمیگیرند که یه نفر با فکر و خیالشون تا چند روز نمیتونه بخوابه و چطور میتونند خیلی راحت نقش بازی کنند؟

چطور؟؟

شخصی که سه ماه بود باهاش درارتباط بودم و تازه یکهفته بود باهم وارد رابطه شده بودیم خیانت کرد و متوجه شدم با پسرای دبگه ای هم چت میکرده و اونم چه چتایی! حتی توی تلگرام س..ک...س چت هم راه انداخته بود و خب من سه ماه با این درارتباط بودم همه جوره زیر نظر داشتمش ولی خب همش نقش بازی میکرد. این یکی بهترین بازیگر عمرم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصی که سه ماه بود باهاش درارتباط بودم و تازه یکهفته بود باهم وارد رابطه شده بودیم خیانت کرد و متوجه ...

باز خوبه فهمیدی ... کار به جاهای دیگه نکشید

خدا خیلی دوستت داشته که زود متوجه شدی..

فراموشش کن .

باز خوبه فهمیدی ... کار به جاهای دیگه نکشید خدا خیلی دوستت داشته که زود متوجه شدی.. فراموشش کن .

و تازه یه جوری رفتار میکنه باهام انگار من مقصرم و من هم حتی باور میکنم💔بهم گفت اونطور که فکر میکنی نیست صرفا داشتم ایسگای پسره رو میگرفتم و تو واقعا ادم افتضاحی هسی که منو اینجور قضاوت میکنی از تو این انتظارو نداشتم توام مث بقیه پسرایی😂💔

و تازه یه جوری رفتار میکنه باهام انگار من مقصرم و من هم حتی باور میکنم💔بهم گفت اونطور که فکر میکنی ...

عجب رویی داره .. دیگه باهاش ادامه نده و کات کن .. به صلاح خودته ..

این همه دختر ریخته ..

چطور واقعا میتونن

چی بگم والا. متاسفانه هنوزم از وضعیت اکانت تلگرامش باخبرم و دارم میبینم با کنار گذاشتن من سریع یه نفر رو جایگزین کرده. چ وضعیت کثافتیه چرا دختر پسرامون اینجوری شدن؟