2821
2789
عنوان

خیانت

279 بازدید | 18 پست

چجوری بعضیا میتونند اینقدر پست باشن؟ چجوری اینا عذاب وژدان نمیگیرند که یه نفر با فکر و خیالشون تا چند روز نمیتونه بخوابه و چطور میتونند خیلی راحت نقش بازی کنند؟

چطور؟؟

شخصی که سه ماه بود باهاش درارتباط بودم و تازه یکهفته بود باهم وارد رابطه شده بودیم خیانت کرد و متوجه شدم با پسرای دبگه ای هم چت میکرده و اونم چه چتایی! حتی توی تلگرام س..ک...س چت هم راه انداخته بود و خب من سه ماه با این درارتباط بودم همه جوره زیر نظر داشتمش ولی خب همش نقش بازی میکرد. این یکی بهترین بازیگر عمرم بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شخصی که سه ماه بود باهاش درارتباط بودم و تازه یکهفته بود باهم وارد رابطه شده بودیم خیانت کرد و متوجه ...

باز خوبه فهمیدی ... کار به جاهای دیگه نکشید

خدا خیلی دوستت داشته که زود متوجه شدی..

فراموشش کن .

باز خوبه فهمیدی ... کار به جاهای دیگه نکشید خدا خیلی دوستت داشته که زود متوجه شدی.. فراموشش کن .

و تازه یه جوری رفتار میکنه باهام انگار من مقصرم و من هم حتی باور میکنم💔بهم گفت اونطور که فکر میکنی نیست صرفا داشتم ایسگای پسره رو میگرفتم و تو واقعا ادم افتضاحی هسی که منو اینجور قضاوت میکنی از تو این انتظارو نداشتم توام مث بقیه پسرایی😂💔

و تازه یه جوری رفتار میکنه باهام انگار من مقصرم و من هم حتی باور میکنم💔بهم گفت اونطور که فکر میکنی ...

عجب رویی داره .. دیگه باهاش ادامه نده و کات کن .. به صلاح خودته ..

این همه دختر ریخته ..

چطور واقعا میتونن

چی بگم والا. متاسفانه هنوزم از وضعیت اکانت تلگرامش باخبرم و دارم میبینم با کنار گذاشتن من سریع یه نفر رو جایگزین کرده. چ وضعیت کثافتیه چرا دختر پسرامون اینجوری شدن؟