2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما

170 بازدید | 36 پست

اما طرفم تو رابطست...

هررررر کاری میکنم از سرم نمیوفته

دیگ بریدم

چرا من اینقدر بدبختم اخه😭😭😭

لعنت بهش ک تو رابطه بود و عمدا با رفتارش منو درگیر کرد...

چیکار کنم دخترا؟

من ادمی نیستم ک بخوام قلب یه دختر دیگ رو بشکنم

نمیخوام آه کسی رو بخرم به جون.این حس لعنتی چرا باید تو وجودم بااااشه....😭😭😭

چرا پسری ک تو رابطست لعنت بهش کرم باید بریزه....من چیکار کنم با حسم....چرا همش دلتنگشم...چرا خدا وقتی ک مال من نبود سر راهم گذاشتش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اون آدم درستی نیست که بش دل بستی

با توام بره تو رابطه برا یکی دیگه کرم میریزه

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

بی خیال اینا همش تخیله... وقتی اون یکی دیگرو. دوست داره یعنی شما انتخابش نیستی... اهمیت نده از اون بهتر زیاد... تو انتخابتم خیلی دقیق باش اگر کرم ریخته وقتی بایکی دیگس پس نرمال نیست

خب اون آدم درستی نیست که بش دل بستیبا توام بره تو رابطه برا یکی دیگه کرم میریزه

میدونم...میدونم....اما منه نفهم از ذهنم پاک نمیشه یادش...دیگ بریدم خواهر..کاش قلم پام میشکست هیچوقت نمیرفتم اون غروب بیرون

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
میدونم...میدونم....اما منه نفهم از ذهنم پاک نمیشه یادش...دیگ بریدم خواهر..کاش قلم پام میشکست هیچوقت ...

انقدرم به خودت تلقین کردی که نمیتونم نمیتونم دیگه واقعا برات سخت شده

به خودت بگو میتونم،اون آدم مناسب من نیست

سر خودتو گرم کن

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

رفتاراش مثل قبله هنوز؟؟

امروز بعد ۴ ماه اتفاقی دیدمش...میدونی اینبار خیلی سختش بود سمت منو نگا کنه همش روشو میکرد اونور...ادم بی احساس باسپشه اینقدر تابلو نیست نخصوصا با اون توجه های قبلش...من محلش ندادم زیاد..اونم سعی نکرد بیاد بیرون مثل قبل وایسه دید بزنه....نمیدونم یهو چی شدش...نه به اون کرم ریختن نه الانش

ولی حس مزخرفی دارم...دلتنگش شدم خاک تو سرم

بی خیال اینا همش تخیله... وقتی اون یکی دیگرو. دوست داره یعنی شما انتخابش نیستی... اهمیت نده از اون ب ...

وقتی یکی دیگ رو دوست داشت چرا باید سعی میکرد غیر مستقیم توجه منو جلب کنه؟😭

درسته حلو نیومد و اعتراف نکرد اما عملا باهام بازی روانی راه انداخت...منم هیجدقت جلو نرفتم....

وسواس فکری داره حتما برو. مشاوره درمان کن تا بهت کمک کنن

من وسواس فکری دارم؟

چرا اینجور برداشت کردی عزیزم؟

وقتی یکی دیگ رو دوست داشت چرا باید سعی میکرد غیر مستقیم توجه منو جلب کنه؟😭درسته حلو نیومد و اعتراف ...

بابا متاهلا که چند تا بچه ذارن این غلطارو می کنن این که دیگه مجرده

امروز بعد ۴ ماه اتفاقی دیدمش...میدونی اینبار خیلی سختش بود سمت منو نگا کنه همش روشو میکرد اونور...اد ...

کرم ریختناش چی بود؟چیکار کرده