2777
2789
عنوان

دعای ازدواج

105 بازدید | 20 پست

دعای خوب برا ازدواج میدونید؟

خیلی هم سخت نباشه

مثلا نماز جعفر طیار رو میگن من دو سه بار خوندم واقعا طولانیه خب چقدر بخونی تا چه مدتی

واقعا دلم میخواد توچند ماه آینده ازدواج کنم با پسریکه به دلم بشینه و موقعیتش بهم بخوره و خوب باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توروخدا شوهر نکن من ک والا روزی صدبار دارم از دست مادرشوهرو خواهرشوهر اذیت میشم بیخیال شو تو ازدواج هیچی نیست خونه بابات راحتی اونا تورو اذیت میکنن نیومده خستت میکنن😭😭😭

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

خب اینجوری نمیترسی نتیجه بد شهچون اگه خدا صلاح بدونه ازدواج میکنی.من هیچوقت به زور نمیخوام از خدا

خب نمیرم جادو جنبل کنم که

چطور برا همه چی دعا میشه کرد برا ازدواج نه؟

منواقعا دوست دارم ازدواج کنم

توروخدا شوهر نکن من ک والا روزی صدبار دارم از دست مادرشوهرو خواهرشوهر اذیت میشم بیخیال شو تو ازدواج ...

همه همینو میگن ولی تهش همه فضولی مجردارو میکنن

واقعا خستم

دوست دارم ازدواج کنم با کسی که دوستش دارم و دوستم داره

دیگه برم براخودم زندگی کنن ریخت فامیلای خودمونو نبینم به بهونه ازدواج دور شم از همه چی

فامیلای شوهر مهم نیس یجور کنار میام

نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی کسایی که من دیدم متاسفانه با دعا و اینا بخت خوبی گیرشون نیومده

اخه این نمیخاد دعا و جادو بگیره
میخاد چله و توسل به خدا و ائمه بگیره خیلی فرق دارن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی کسایی که من دیدم متاسفانه با دعا و اینا بخت خوبی گیرشون نیومده

دعای بد نه که یا توسط دعانویس نه

دعای خودم با خدا

چه ربطی داره اینهمه مریض و مشکل دار دعا میکنن حالا دعا برا ازدواجخوب بده؟

همه همینو میگن ولی تهش همه فضولی مجردارو میکنن واقعا خستم دوست دارم ازدواج کنم با کسی که دوستش دارم ...

فکر میکنی هیچی سخت تر از کنار اومدن با خواهرشوهرو مادرشوهر سمی نیست

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

همه همینو میگن ولی تهش همه فضولی مجردارو میکنن واقعا خستم دوست دارم ازدواج کنم با کسی که دوستش دارم ...

ببین حتی دخترای جوون و حتی نوجوان ها هم حس بد میدن به مجردا و این واقعا اذیت کنندست

اینا چون خودشون ازدواج کردن درک نمیکنن

من که سنم رفت بالای سی و دیگه نمیشه متاسفانه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند