2777
2789
عنوان

جراحی بینی

107 بازدید | 9 پست

میخام عمل کنم مامانم میگه زشت میشی همش دارن بهم استرس میدن که تو بهت نمیاد خسته شدم کنم حق انتخاب دارم زندگی خودمه صورت خودمه خسته شدم دکتر هم خیلی فاصله دار حتماً باید کسی باهام بیاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=413078992]منم همینم اجازه نمیدن .[/QUOTEمن بزنه به سرم خودم میرم عمل میکنم

منم باید برم شهر دیگه

تا اسم عمل میاد هر کی یه چیزی میگه

چقد با شوق پول عملمو جور کردم ولی هر روز دارع گرونتر میشه

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

اگه مامان یا خانوادهت مخالفن، یه پیشنهاد خواهرونه دارم باهاشون برو یه جلسه مشاوره. خیلی وقتا وقتی دکتر از نزدیک بینی رو میبینه و توضیح میده که واقعاً نیاز به عمل هست یا نه، خانواده هم قانعتر میشن

من خودم مشاوره دکتر فرید قاضی وکیلی رو دوست داشتم، چون خیلی منطقی و صادقانه توضیح میداد و الکی قول نتیجه نمیداد. اگه ببینه واقعاً عمل به نفعت نیست هم بهت میگه. به نظرم یه جلسه مشاوره رفتن ضرری نداره، بعدش هم خودت با خیال راحتتر میتونی تصمیم بگیری. 🌸

خودم و دختر عمم پیشش جراحی کردیم خیلی راضی ایم

تبریز و مراغه هستن😇

وای عزیزم دقیقا میفهمم چی میگی 🥺❤️ آخرش این صورت و انتخاب خودته، ولی نگرانی مامانت هم احتمالااً از ترسه که نکنه نتیجه اون چیزی نشه که میخوای. به نظرم قبل اینکه تصمیم قطعی بگیری، یه مشاوره درستوحسابی برو و همه دغدغههاتو بگو، مخصوصا اینکه چه فرمی دوست داری و از چی میترسی. من خودم برای بینی پیش دکتر عارفه هدایتی توی کرمانشاه رفتم و چیزی که خیالمو راحت کرد این بود که قرار نبود صرفا یه مدل خاص رو روی صورتم اجرا کنه یعنی کپی پیست باشه☺️

فرم صورت و بینی و حتی چیزی که به چهرهم میاد رو در نظر گرفت و تنفس هم براش مهم بود بدون تامپون هم عمل شدم و خداروشکر نتیجهم رو دوست دارم اگه دکترت دوره حتماً یکی از آدمای مورداعتمادتو با خودت ببر که هم تو خیالت راحتتر باشه هم مامانت کمتر نگران بشه. ولی تصمیم آخر رو بعد از مشاوره و با چشم باز بگیر، نه از روی فشار بقیه

عزیزم منم کاملا درکت میکنم 😭😂 وقتی همه هی یه چیزی میگن آدم واقعاً کلافه میشه. آخرش این صورت خودته و اگه خودت دلت میخواد عمل کنی، نظر بقیه نباید باعث بشه کلاً بیخیالش بشی. فقط مطمئن شو برای خودت میخوای، نه برای حرف بقیه

من خودم پیش دکتر بهزاد شهرجردی عمل کردم و راضیم، ولی قبلش کلی تحقیق و نمونهکار دیدم تا خیالم راحت بشه. تو هم اگه دکترت دوره، برای همراه حتماً از مطب بپرس روز عمل بهتره یکی همراهت باشه که بعدش تنها نمونی 🤍