2777
2789
عنوان

جراحی بینی

44 بازدید | 2 پست

میخام عمل کنم مامانم میگه زشت میشی همش دارن بهم استرس میدن که تو بهت نمیاد خسته شدم کنم حق انتخاب دارم زندگی خودمه صورت خودمه خسته شدم دکتر هم خیلی فاصله دار حتماً باید کسی باهام بیاد

نظر خودت اولویته

اگه خودت دلت میخواد سعی کن راضیش کنی

بگرد دکتر خوب پیدا کن نمونه کاراشو نشونشون بده یا اصلا بگو خودشون با دکتر صحبت کنن که خیالشون راحت بشه

من میتونم دکتر خودمو بهت معرفی کنم خیلی آدم منصفیه میتونی مشکلتو بهش بگی کمکت میکنه

دکتر محمد مجیدی تو تهران

عزیزم اولا نذار حرف بقیه اینقدر بهت استرس بده 😭🤍 من خودم پیش دکتر بهزاد شهرجردی عمل کردم و واقعا از نتیجهم راضیام چیزی که برای من خیلی مهم بود این بود که فرم بینی طبیعی باشه و به صورتم بیاد، نه اینکه یه مدل خیلی فانتزی و مصنوعی بشه🙃🙃

تا جایی که من از کارش دیدم، برای بینیهای کشیده و دراز هم خیلی روی تناسب فرم کار میکنه و فقط هدفش کوچیک کردن بینی نیست. من قبل عمل نمونهکارهای زیادی دیدم و رضایت بیمارها هم برام خیلی مهم بود

در مورد همراه هم چون دکترت دوره حتما قبلش از خود مطب بپرس که برای روز عمل و ترخیص دقیقا چه شرایطی دارن...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅