2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عکس میذارم نمیاد ،عزیزم اگه بلدی تو پست قبلیم هست

نگاه کردم اون سه خطی که تیره رنگ هست مرتبط با گلبول قرمز و هموگولوبین ایناست . ازمایشت در کل خوبه . اون سه تا کمی پایین هست . سمت چپ ازمایش عددها رو ببینی ، مشخصه . احتمالا کم خونی داشته باشی شاید دکتر قرص اهن بده

نگاه کردم اون سه خطی که تیره رنگ هست مرتبط با گلبول قرمز و هموگولوبین ایناست . ازمایشت در کل خوبه . ...

ممنونم عزیزم،کم خونی کلا دارم،جدیدا بیش از حد خسته ام در حد مرگ و بدنم کبود میشه خود به خود،یکی از دوستای صمیمیم همین علائم و داشت طفلک رفت دکتر گفتن سرطان خون دادی و فوت شد یکم وسواس فکری گرفتم

ممنونم عزیزم،کم خونی کلا دارم،جدیدا بیش از حد خسته ام در حد مرگ و بدنم کبود میشه خود به خود،یکی از د ...

ان شالله خیره. فکر بد نکن. کم خونی شدید باشه باعث خستگی میشه خونریزی پریودت زیاده؟

ان شالله خیره. فکر بد نکن. کم خونی شدید باشه باعث خستگی میشه خونریزی پریودت زیاده؟

آره خیلی شدیده،ممنونم عزیزم،من به این دنیا کلا وصل نیستم تنها رابطم بچه هامن نگران اونام،آخه اونم به صورت روزمره طفلی میرفت سرکار شاد و خندون بود،یکبار گفت خیلی خسته ام این روزا گفتیمش خب برو دکتر،رفت دید سرطان خون داره

آره خیلی شدیده،ممنونم عزیزم،من به این دنیا کلا وصل نیستم تنها رابطم بچه هامن نگران اونام،آخه اونم به ...

وسواس فکری هم بده. مثلا تو نت در مورد علائم سرماخوردگی بخونی میگه میمیری شدید باشه. خدا بزرگه. توکل بر خدا .