2777
2789
عنوان

فلسفه چشم زخم

77 بازدید | 18 پست

به نظرتون غیر از اسپند و دعا و این چیزا .

چی جلوشو میگیره؟

من حس میکنم شکر گزاری و غره نشدن به نعمت های خدا و یاد کردن اینکه هر چی دارم از خدا دارم ما رو از چشم زخم حفظ میکنه و اعتقاد به اینکه همه چیز دست خداست تا اون نخواد گزندی به من نمیرسه.

اصلا همون ماشااللله لا حول و لا ....

اونم معناش همینه

بعنی همه قدرت دست خداست و هر چی همون بخواد

شاید واسه همینه میگن اگه خیلی به چشم زخم اعتقاد داشته باشی بیشتر سرت میاد

به نظرم اعتقاد به چشم زخم یه جور شرکه که ما قدرتی رو دخیل در کار خدا میدونیم

نطر شما چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا حالا ندیدم به آدم واقعا با ایمان طلسم روش افاقه کنه نمیدونم شایدم باشه ولی قدرت خدا از هر طلسم و ...

منم خیلی فکر میکنم

میگم اخه مگه قدرت خدا بالاتر نیست پس چرا طلسم اثر میذاره و بخت ادم بسته میمونه و...

چشم زخم واقعیت داره و تو قرآن اومدهراه دفعش هم چهارقل و آیت الکرسی و آیه و ان یکاد

نمیگم که واقعبت نداره که. میگم برای ادمی که به قدرت خدا اسمان واقعی داره پیش نمیاد شاید

چون به اعتقاد اون ادم خدا حافظ و نگهدار منه و قدرتش از هر چیزی بالاتره

منم خیلی فکر میکنممیگم اخه مگه قدرت خدا بالاتر نیست پس چرا طلسم اثر میذاره و بخت ادم بسته میمونه و.. ...

من اعتقاد ندارم کسی بتونه با طلسم ودعا جلوی روزی که خدا قراره بهت برسونه رو ببنده

من اعتقاد ندارم کسی بتونه با طلسم ودعا جلوی روزی که خدا قراره بهت برسونه رو ببنده

کاش منم دیدگاهم اینجور بود..چون هی فکر میکنم میگم خدایا قدرت تو بالاتره یا اینا

پس چرا اثر میذارن

ولی با کسی زندگی میکنیم که اینکاره هست

نمیگم که واقعبت نداره که. میگم برای ادمی که به قدرت خدا اسمان واقعی داره پیش نمیاد شاید چون به اعتقا ...

درسته عزیزم منظورتو متوجه شدم 🥰

به نظر من برا همه میتونه چشم زخم پیش بیاد حتی برای مومن ترین آدم ها.

و خدا گاهی انسان های مومن رو با چشم زخمِ دیگران امتحان میکنه.

با این پیامت موافقم.

کلا دعاهایی که دعا نویسا میدن و طلسم، خرافاته و اگه تاثیری هم داشته باشه، با همون چهارقل و آیت الکرسی ، رفع میشه و آدم نباید خودشو درگیر این مسائل کنه.

کاش منم دیدگاهم اینجور بود..چون هی فکر میکنم میگم خدایا قدرت تو بالاتره یا ایناپس چرا اثر میذارنولی ...

ببین اکثر آدمایی که دیدم چشم زخم زندگیشونو خراب کرد ادم های با خدا و با ایمانی نبودن. در مورد مذهبی بودن صحبت نمیکنما. به نظرم ایمان یه چیزه مذهب یه چیز دیگه

و تو خانواده خودم که آدمای معتقد و با ایمانی هستن به ندرت دیدم کسی چشم بخوره

درسته عزیزم منظورتو متوجه شدم 🥰به نظر من برا همه میتونه چشم زخم پیش بیاد حتی برای مومن ترین آدم ها. ...

آفرین دقیقا حرف خودت

در نهایت اگر کسی هم بخواد چشم بخوره به اراده و خواست خداست خدا خواسته از این طریق امتحانش کنه. جلوی خواست خدا هم که نمیشه ایستاد خیلیا رو هم چشم میزنن ولی خدا نمبخواد برای اون بنده اس.

پس وقتی همه چیز به خواست خداست انقدر نگرانی از این بابت مسخره ست

منم خیلی فکر میکنممیگم اخه مگه قدرت خدا بالاتر نیست پس چرا طلسم اثر میذاره و بخت ادم بسته میمونه و.. ...

عزیز دلم اینا خرافاته. ذهنتو درگیر خرافات بکنی، زندگیت میشه یه زندگی خرافاتی. طلسم مال دوران انبیاء گذشته بوده. از زمان پیامبر اسلام دیگه طلسم تاثیری روی زندگی انسان ها نداره و اگه چیزی هم باشه با آیت الکرسی و چهار قل رفع میشه.

شما هر روز صبح که بیدار میشی یه آیت الکرسی و چهار قل بخون و روزتو شروع کن و خیالت راحت باشه اون روز دیگه اتفاق بد ماورایی برات نمی افته.

از چشم زخم هم اگه ترسیدی، و ان یکاد رو با قبلیا بخون

آفرین دقیقا حرف خودت در نهایت اگر کسی هم بخواد چشم بخوره به اراده و خواست خداست خدا خواسته از این طر ...

با نتیجه گیری ِ حرفت موافقم که گفتی نگرانی نداره.

ولی کسی میتونه نگران نباشه که وظیفشو انجام داده باشه.

و وقتی دو سوره اعوذتین برای دفع شرور دنیایی و آخرتی نازل شده و کلا گفته شده چیا برای دفع چشم زخم بخونیم، خب ما وظیفه داریم برای حفظ خودمون اینا رو بخونیم. ولی دیگه نباید نگران نتیجه باشیم و باید نتیجه رو بسپریم به خدا .

پس نمیشه گفت چون هیچی خارج از اراده خدا نیست، ما هیچ کاری نکنیم خدا خودش حفظ مون میکنه.

حضرت یوسف وقتی توی زندان بود به اون آدمه که خواب دید از زندان آزاد میشه گفت به پادشاه اون سرزمین بگه یوسف تو زندانه و بیارتش بیرون. ینی تلاش کرد برای آزاد شدن. نگفت اگه خدا بخواد من رو آزاد میکنه پس من به این آدمه نگم. وظیفشو انجام داد ولی به نتیجه اش راضی بود.

مام وظیفه داریم کارایی که برای حفاظت از خودمون در برابر چشم زخم و بقیه آسیب ها و بیماری ها گفته شده رو انجام بدیم ؛ ولی نتیجه رو بسپریم به خدا و بعد از تلاش کردن، باید فقط به خدا توکل کنیم.