mdde مدیر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 622 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست شروع کنید صدرصد میشه😍 هزار تا کارنامه میتونم براتون بفرستم دیر شروع کردن نتیجه عالی گرفتنولی اصولی و هوشمندانه با حذفیات باید پیش برید اینمدتو تایم آزمون و خطا ندارین!از الآنم میشه بخدا فقط سریع تر استارت بزنید من کمکتون میکنم 🤍 پیام بزارید 🌱 ✨🌱Ceeport/دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور امروز | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2710 برا زیست و شیمی راهنمایی میکنین عزیزم ببخشید شما تایید سوابقو انجام دادید؟ یه سوال داشتم
nik17 عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 235 عزیزم ببخشید شما تایید سوابقو انجام دادید؟ یه سوال داشتم نه تا دهم اسفند فرصت هست گذاشتم لحظه آخر شاااید مثبت بشه
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2710 من تراز مازم ۸۸۰۰هس حس میکنم بشه تا ۱۰بره نهایی ها رو چند دور بخونم تراز ۱۰میگیرم؟ ببخشید منپشت کنکورمهمون اوایل که سایت باز شد رفتم تایید کردماصلا یادم نمیاد چیزی ب عنوان وضعیت تحصیلی انتخاب کرده باشماما صفحه اخر نوشته : وضعیت تحصیلی انتخابی شما : فارغ التحصیل سال۸۴ و بعد از آندرسته؟؟؟
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2710 چجوری راهنمایی میخوام برا زیست رو بگو میخوام ۳۵ بزنم ببخشید منپشت کنکورمهمون اوایل که سایت باز شد رفتم تایید کردماصلا یادم نمیاد چیزی ب عنوان وضعیت تحصیلی انتخاب کرده باشماما صفحه اخر نوشته : وضعیت تحصیلی انتخابی شما : فارغ التحصیل سال۸۴ و بعد از آندرسته؟؟؟
mdde مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 622 رشته ی انسانی هم میتونید کمک کنید؟ بله ✨🌱Ceeport/دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2710 حذفیات چی ببخشید منپشت کنکورمهمون اوایل که سایت باز شد رفتم تایید کردماصلا یادم نمیاد چیزی ب عنوان وضعیت تحصیلی انتخاب کرده باشماما صفحه اخر نوشته : وضعیت تحصیلی انتخابی شما : فارغ التحصیل سال۸۴ و بعد از آندرسته؟؟؟
mdde مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 622 لطفا به منم کمک کنیدمیتونم چند تا سوال بپرسم ازتون بله پیام بده بهم درخواست دادم ✨🌱Ceeport/دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور
mdde مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 622 عزیزم من واسه فرهنگیان چند ساله موندم رشتم انسانیه میتونی کمکم کنی حالم خیلی بده بله گلم درخواست دادم قبول کن ✨🌱Ceeport/دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور
mbkngja عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 49 ببخشید منپشت کنکورمهمون اوایل که سایت باز شد رفتم تایید کردماصلا یادم نمیاد چیزی ب عنوان وضعیت تحصیل ... والا راستش من سر در نمیارم از کافی نت بهتره بپرسین ، منم به اونا میدم همه چی رو
پسر_001 عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1064 ببخشید منپشت کنکورمهمون اوایل که سایت باز شد رفتم تایید کردماصلا یادم نمیاد چیزی ب عنوان وضعیت تحصیل ... اشتباه ریپلای زدین درسته؟